Jaden Smith kreeg interventie door gewichtsverlies

Dieter Blarinckx-27 december 2021 om 09:56

Jada Pinkett Smith, vrouw van Will en moeder van Jaden Smith, heeft in haar eigen talkshow openlijk gesproken over het zware gewichtsverlies van haar zoon en de interventie die ze moesten houden in 2019. Jada & Will zagen dat hun 23-jarige zoon steeds meer en meer gewicht begon te verliezen en besloten met de nodige hulp een kleine interventie te houden.

“Ik kreeg toen de kans om samen met dokters te werken zodat ik mijn vitamines, supplementen en proteïneshakes binnenkreeg. Het is alsof ik het wachtwoord van mijn lichaam heb gevonden. Ik ben nu zo’n 5 kilo zwaarder dan ik vroeger was”, vertelde Jaden zelf.

Als hij terugkijkt naar foto’s uit 2019 kijkt hij met een dubbele blik: “Ik dacht dat ik zo strak was. Ik dacht toen echt: ‘ik ben echt heel fit. Ik moet nu echt mijn shirt uit doen’”, aldus Jaden.

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer