Jaden Smith kreeg interventie door gewichtsverlies

Dieter Blarinckx-27 december 2021 om 09:56

Jada Pinkett Smith, vrouw van Will en moeder van Jaden Smith, heeft in haar eigen talkshow openlijk gesproken over het zware gewichtsverlies van haar zoon en de interventie die ze moesten houden in 2019. Jada & Will zagen dat hun 23-jarige zoon steeds meer en meer gewicht begon te verliezen en besloten met de nodige hulp een kleine interventie te houden.

“Ik kreeg toen de kans om samen met dokters te werken zodat ik mijn vitamines, supplementen en proteïneshakes binnenkreeg. Het is alsof ik het wachtwoord van mijn lichaam heb gevonden. Ik ben nu zo’n 5 kilo zwaarder dan ik vroeger was”, vertelde Jaden zelf.

Als hij terugkijkt naar foto’s uit 2019 kijkt hij met een dubbele blik: “Ik dacht dat ik zo strak was. Ik dacht toen echt: ‘ik ben echt heel fit. Ik moet nu echt mijn shirt uit doen’”, aldus Jaden.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer