Demi Lovato ruilt lange lokken in voor gemillimeterde coupe

Karen Luiken-27 december 2021 om 09:18

Nieuw jaar, nieuw haar. Dat is het motto waar Demi Lovato zich net voor de start van 2022 aan vast lijkt te houden. De artiest heeft een tondeuse in diens lange lokken gezet en showt op Instagram vol trots het resultaat.

De donkere haren van Demi zijn ingeruild voor een gemillimeterd kapsel. In een kort filmpje neemt de artiest verschillende poses aan en wordt de nieuwe coupe geshowd. “Fresh start”, staat erbij geschreven.

De transformatie sluit een belangrijk jaar af voor Demi. De muzikant bracht in april diens zevende studioalbum uit en kwam in mei uit de kast als non-binair. Sindsdien wil Demi worden aangesproken met de voornaamwoorden hen en die.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer