Vrouw vindt kippenkop in KFC-maaltijd

Karen Luiken-27 december 2021 om 08:59

Een vrouw uit het Verenigd Koninkrijk heeft eerder deze maand een horrorontdekking gedaan tijdens het eten van een maaltijd van KFC. Tussen haar sappige chicken wings zat een kippenkop, compleet met snavel en ogen.

De vrouw deelde een foto van het dode dier in een recensie voor KFC. “Ik vond een gebakken kippenkop tussen mijn hot wings”, schreef ze erbij. Haar bericht werd opgepakt, via Twitter gedeeld en gaat inmiddels viraal.

De tweet heeft ook de aandacht getrokken van KFC zelf. De fastfoodketen heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat ze echte kip serveren en strikte controles houden. Maar KFC zei ook dat er soms fouten worden gemaakt en dat dit er daar één van is.

De vrouw die de kippenkop vond, heeft gratis KFC-maaltijden aangeboden gekregen en mag bovendien langskomen voor een rondleiding in de keuken.

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer