Paniek! Waar is het Twitter-account van Ariana Grande?

Karen Luiken-27 december 2021 om 08:41

Er is paniek ontstaan onder fans van Ariana Grande. De zangeres heeft haar Twitter-account verwijderd en niemand heeft enig idee wat de reden daarachter is.

Wie sinds vrijdag naar het Twitter-account van Ariana zoekt, krijgt de melding dat het profiel ‘niet bestaat’. Hoewel de ster geen reden bekendmaakte voor het digitale vertrek, zijn fans inmiddels flink aan het speculeren geslagen. De één denkt dat cyberpesten de boosdoener is terwijl de ander ervan overtuigd is dat Ariana een nieuw project aan zal kondigen.

Wat het ook mag zijn: we krijgen het vast snel te weten. En in de tussentijd kunnen we Ariana nog gewoon via Instagram volgen. Daar is ze namelijk nog wel actief en deelde ze zondagavond een reeks foto’s van zichzelf, haar man en haar hond.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer