Disneyland Paris annuleert Nieuwjaarsfeest door omikronvariant

Dieter Blarinckx-26 december 2021 om 19:44

De besmettingen met de omikronvariant gaan in heel Europa de hoogte in, en daarom worden tal van evenementen rond de jaarwisseling geannuleerd. Zo heeft ook Disneyland Paris besloten om hun New Year’s Eve Party te cancelen.

“Gezien de huidige situatie en de gezondheidsmaatregelen van de overheid op 31 december in heel Frankrijk, hebben we de moeilijke beslissing genomen om het evenement Disney New Year's Eve Party te annuleren”, staat te lezen op de website van het Franse themaresort.

Maar wie toch wat wil genieten van een leuke oudejaarsavond, is meer dan welkom! Zo zijn de twee parken wél veel langer open. Het Walt Disney Studios Park is geopend van 9.00 tot 00.30 uur en het Disneyland Park van 9.00 tot 01.00 uur. Meer info kan je vinden op de website van Disneyland Paris.

Nieuwe versoepelingen op komst

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:37

Het Overlegcomité komt vrijdag weer bij elkaar en gaat dan hoogstwaarschijnlijk versoepelingen aankondigen. Dat meldt HLN.

Als de coronabarometer aan het einde van deze week op rood staat, zal het gaan om kleine versoepelingen zoals het toelaten van een beperkt aantal supporters in het voetbalstadion. Verder zou de limiet van 200 toeschouwers in een theater of bioscoop verdwijnen en wordt er – om het maximaal aantal bezoekers te bepalen – gekeken naar de grootte van een zaal.

Mocht de coronabarometer op oranje komen te staan, dan zouden de discotheken onder strenge voorwaarde weer open mogen. Ook kan er dan opnieuw gedanst worden bij concerten.

Volgens HLN wordt er zeer waarschijnlijk gekozen voor code rood. Die fase wordt ingeschakeld als er 500 Belgen op de intensive care liggen en er dagelijks meer dan 150 nieuwe patiënten in het ziekenhuis belanden.


(Photo by engin akyurt on Unsplash)

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

Ontdek meer