Amazon onthult eerste foto en premièredatum van 'Lord of the Rings'-serie

Nico De Greef-02 augustus 2021 om 20:01

Amazon Prime werkt al enige tijd aan een Lord of the Rings-serie en heeft nu eindelijk aangekondigd wanneer fans wereldwijd naar de langverwachte, en mogelijk duurste serie ooit gemaakt, kunnen kijken. De streamingdienst plaatste op Twitter een eerste fotokiekje van de serie met daaronder de datum wanneer de allereerste aflevering te streamen zal zijn: 22 september 2022.

Op de foto zien we één van de vele personages die hun opwachting zullen maken in de serie. Al is het nog niet echt duidelijk om wie het in de foto gaat. We zien tenslotte enkel de rug van een personage dat lijkt uit te kijken op wat vermoedelijk het land Valinor moet voorstellen.

Over de serie

De Lord of the Rings-serie van Amazon speelt zich af in de fabelachtige Second Age van Midden-aarde, duizenden jaren vóór de gebeurtenissen uit The Hobbit en The Lord of the Rings-boeken van schrijver J.R.R. Tolkien. De reeks volgt de avonturen van voornamelijk nieuwe, maar ook een aantal bekende personages die getuige zijn van de terugkeer van een groot kwaad (verwijzend naar de duistere heer Sauron toen hij nog een fysieke vorm had) in Midden-aarde die de hele wereld met duisternis dreigde te bedekken.

Opnames voor de serie zijn momenteel volop aan de gang in Nieuw-Zeeland. Amazon kondigde eerder al aan dat het bedrijf hoopt om vijf seizoenen te maken.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-13 januari 2022 om 16:17

Zet vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde samen in een villa en je krijgt geweldige televisie. Zeker als die vrijgezellen geen intiem contact met elkaar mogen hebben. Dat hebben we al ontdekt in de eerste twee seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ en wordt nog maar eens een keer bewezen in het derde seizoen. De afleveringen zijn vanaf volgende week op Netflix te zien. Dit zijn de eerste beelden.

Het concept achter ‘Too Hot To Handle’ is simpel: sexy singles worden naar een paradijs gestuurd voor de tijd van hun leven. Ze gaan met elkaar op date, doen leuke dingen samen en worden in sommige gevallen smoorverliefd op elkaar. Maar er zijn ook regels. Want de vrijgezellen mogen niet met elkaar zoenen, mogen elkaar niet strelen, mogen geen seks hebben en mogen zichzelf ook niet bevredigen. Doen ze dat wel, dan riskeren ze de hoofdprijs van 200.000 dollar mis te lopen.

“Kan onze wildste groep singles ooit getemd worden? Of zijn ze gewoon too hot to handle?”, aldus Netflix in een aankondiging. We zien het vanaf 19 januari.

Hoofdrolspeler 'Peaky Blinders' geeft update over zesde seizoen

Karen Luiken-13 januari 2022 om 07:39

Het zesde en laatste seizoen van ‘Peaky Blinders’ staat voor de deur. Een seizoen dat volgens hoofdrolspeler Cillian Murphy erg duister gaat worden. Dat zegt hij in een interview met Rolling Stone.

Over eventuele details houdt de acteur, die Tommy Shelby speelt, de lippen stijf op elkaar. Maar hij zegt wel dit: “Ik denk dat het heel intens gaat worden. Het woord dat we blijven gebruiken is ‘gothic’. Ja, het wordt duister.”

Een onlangs verschenen trailer geeft alvast een klein voorproefje van de gloednieuwe afleveringen, die hoogstwaarschijnlijk in februari zullen verschijnen. Naast Cillian Murphy keren ook Tom Hardy, Paul Anderson, Finn Cole, Sophie Rundle en Anya Taylor-Joy terug voor hun vertrouwde rollen. Helen McCrory, de actrice die in de huid van Polly kroop, zien we helaas niet terug. Zij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

Ontdek meer