Amazon onthult eerste foto en premièredatum van 'Lord of the Rings'-serie

Nico De Greef-02 augustus 2021 om 20:01

Amazon Prime werkt al enige tijd aan een Lord of the Rings-serie en heeft nu eindelijk aangekondigd wanneer fans wereldwijd naar de langverwachte, en mogelijk duurste serie ooit gemaakt, kunnen kijken. De streamingdienst plaatste op Twitter een eerste fotokiekje van de serie met daaronder de datum wanneer de allereerste aflevering te streamen zal zijn: 22 september 2022.

Op de foto zien we één van de vele personages die hun opwachting zullen maken in de serie. Al is het nog niet echt duidelijk om wie het in de foto gaat. We zien tenslotte enkel de rug van een personage dat lijkt uit te kijken op wat vermoedelijk het land Valinor moet voorstellen.

Over de serie

De Lord of the Rings-serie van Amazon speelt zich af in de fabelachtige Second Age van Midden-aarde, duizenden jaren vóór de gebeurtenissen uit The Hobbit en The Lord of the Rings-boeken van schrijver J.R.R. Tolkien. De reeks volgt de avonturen van voornamelijk nieuwe, maar ook een aantal bekende personages die getuige zijn van de terugkeer van een groot kwaad (verwijzend naar de duistere heer Sauron toen hij nog een fysieke vorm had) in Midden-aarde die de hele wereld met duisternis dreigde te bedekken.

Opnames voor de serie zijn momenteel volop aan de gang in Nieuw-Zeeland. Amazon kondigde eerder al aan dat het bedrijf hoopt om vijf seizoenen te maken.

Nieuwe seizoen 'The Crown' pas eind 2022 te streamen

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:30

Gisterenavond lanceerde Netflix een video waarin de Britse actrice Imelda Staunton een update gaf over het nieuwe seizoen van 'The Crown'. Staunton zal voor het vijfde en zesde seizoen van de populaire koninklijke serie in de huid kruipen van Queen Elizabeth II. We zien haar trots en statig achter haar bureau, op de set van het nieuwe seizoen.

Staunton vertelt dat ze met veel trots de fakkel overneemt van Claire Foy en Olivia Colman, en dat het filmen van seizoen 5 nu écht begonnen is.

Ook geeft ze helaas mee dat fans nog wel even zullen moeten wachten. Het nieuwe seizoen zal immers pas vanaf november 2022 te streamen zijn via Netflix.

Maar hey, misschien een ideaal moment om nog eens alle voorgaande seizoenen te streamen? ;-)

Bekijk haar persoonlijke boodschap hieronder:

Netflix lost eerste beelden van 2e seizoen 'Bridgerton'

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:24

Goed nieuws voor de fans van de high society, want streamingsgigant Netflix deelde gisterenavond een eerste sneakpeek van het langverwachte tweede seizoen van 'Bridgerton'!

'Bridgerton' veroverde aan het begin van de eerste lockdown de harten van mensen over heel de wereld. Al gauw werd er dan ook een tweede seizoen aangekondigd.

Een exacte releasedatum krijgen we helaas nog niet. Wél weten dat het ergens voor 2022 zal zijn. Er zullen dus ongetwijfeld nog snel nieuwe updates volgen!

Check de nieuwe beelden hieronder:

Ontdek meer