Gitaar van Ed Sheeran brengt tienduizenden euro's op voor goed doel

Karen Luiken-26 december 2021 om 07:48

Ed Sheeran heeft een oude gitaar gedoneerd voor het goede doel. Het geld dat daarmee werd opgebracht, tienduizenden euro’s, gaat naar een basisschool in zijn geboorteplaats Framlingham.

Het instrument gebruikte Ed voor het maken van zijn album ‘Equals’. “Er is geen andere gitaar zoals deze”, aldus de zanger.

Mensen konden het bijzondere item winnen door vijf pond over te maken naar een goed doel. Er is massaal naar die oproep geluisterd, waardoor er in het totaal 52.000 pond is opgehaald. Omgerekend is dat zo’n 61.000 euro.

Het geld is bedoeld voor het realiseren van meer faciliteiten voor mensen met een beperking op een basisschool in het Britse plaatsje Framlingham.

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Ontdek meer