Gitaar van Ed Sheeran brengt tienduizenden euro's op voor goed doel

Karen Luiken-26 december 2021 om 07:48

Ed Sheeran heeft een oude gitaar gedoneerd voor het goede doel. Het geld dat daarmee werd opgebracht, tienduizenden euro’s, gaat naar een basisschool in zijn geboorteplaats Framlingham.

Het instrument gebruikte Ed voor het maken van zijn album ‘Equals’. “Er is geen andere gitaar zoals deze”, aldus de zanger.

Mensen konden het bijzondere item winnen door vijf pond over te maken naar een goed doel. Er is massaal naar die oproep geluisterd, waardoor er in het totaal 52.000 pond is opgehaald. Omgerekend is dat zo’n 61.000 euro.

Het geld is bedoeld voor het realiseren van meer faciliteiten voor mensen met een beperking op een basisschool in het Britse plaatsje Framlingham.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer