EOTB-sterren Jørney en Odim zijn ouders geworden

Karen Luiken-26 december 2021 om 07:40

Het is gebeurd! Jørney en Odim zijn ouders geworden van hun eerste kindje samen. De twee 'Ex On The Beach: Double Dutch'-sterren hebben een kerstbaby op de wereld gezet.

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. “Lieve schatten”, zo begint Jørney haar bericht. “Vol trots kunnen wij zeggen dat wij gister het mooiste kerstcadeau ontvangen hebben dat je maar kunt wensen. Om 19.00 uur is onze prachtige dochter geboren.”

Jørney heeft enkele dagen met weeën rondgelopen voordat het meisje klaar was om de wijde wereld in te treden. Het is nog niet bekend welke naam ze heeft gekregen.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer