Zien: nieuwe trailer van ‘Uncharted’

Dieter Blarinckx-25 december 2021 om 08:58

Hoewel de bioscopen vanaf morgen terug onherroepelijk de deuren moeten sluiten, werden we gisteren getrakteerd op een gloednieuwe trailer van ‘Uncharted’, de langverwachte actieverfilming van de populaire 'Uncharted'-games.

In de film gaan Tom Holland en Mark Wahlberg samen op een onvergetelijk en razendspannend avontuur. De verfilming van deze succesvolle games volgt niet het verhaal van de spelletjes, maar is eerder een prequel. In de film komen Sully (Wahlberg) en Nathan Drake (Holland) voor het eerst samen en blijken ze het perfecte duo om een eeuwenoude schat op te zoeken.

‘Uncharted’ zal vanaf 18 februari te zien zijn in de bioscoop, als deze al terug open zijn natuurlijk….

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer