Crammerock maakt line-up bekend

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 15:35

Crammerock heeft de eerste 23 namen van de line-up bekendgemaakt. Tussen die 23 zitten er alvast een paar kleppers van formaat. Zo komen The Cooks, Zwangere Guy, Glints, Compact Disk Dummies én Eurosongrevelatie Go_A.

Het festival zal plaatsvinden zaterdag 3 september en zondag 4 september in Stekene. Om het op een veilige manier te laten doorgaan, zullen ze met een Covid Safe Ticket werken. Dat wil zeggen dat de bezoekers ofwel een negatieve coronatest moeten kunnen voorleggen ofwel een herstelcertificaat van maximum 6 maanden oud ofwel een bewijs dat ze dubbel gevaccineerd zijn.

Als je nog niks gepland hebt dat weekend en enorm veel zin hebt om naar het festival te gaan, zet dan alvast woensdag 4 augustus in je agenda. Die datum start om 11u de ticketverkoop op hun website.

Een dagticket kost €40,37 en voor een weekendticket betaal je €62,10. Als je ook een plaatsje op de camping wil, dan betaal je €15,53.

De voorbije jaren was het festival steeds uitverkocht, dus als je erbij wil zijn, is snel zijn de boodschap!

Max Colombie toch op Pukkelpop!

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 21:25

Héél leuk festivalnieuws uit eigen land want Max Colombie, de frontzanger van Oscar and the Wolf, heeft aangekondigd dat ze tóch op het podium van Pukkelpop zullen staan.

Midden vorige maand annuleerde Max alle aankomende optredens van de populaire Belgische band omdat hij even nood had aan een moment voor zichzelf. Hij zat niet lekker in zijn vel en kampte zelfs met de beginselen van een depressie. Maar nu liet hij via instagram weten dat hij klaar is voor twee festivals: Lowlands én Pukkelpop.

“Hey iedereen, Max hier. Ik weet dat het even geleden is sinds je van mij hoorde, maar hier ben ik. Ik besloot om mijn optredens op Lowlands en Pukkelpop te laten doorgaan. We gaan ook twee kleine try-outs doen in aanloop ernaartoe”, klinkt het.

“Het idee om weer op het podium te staan beangstigend, maar ik hoop echt dat het me kan helpen om weer voet aan grond te krijgen. Ik ga het proberen en ik ga alles geven”, klinkt het verder.

Succes Max!

King Gizzard & The Lizard Wizard zegt optreden Pukkelpop af

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:38

Nadat bekend werd gemaakt dat Madison Beer, Noah Cyrys, Self Esteem en Limp Bizkit cancelen voor Pukkelpop, is er nu nóg een band die verstek geeft: King Gizzard & The Lizard Wizard.

De band maakte het trieste nieuws zelf bekend via instagram. Ze zeggen dus de rest van hun tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk af. De reden? Frontzanger Stu heeft de Crohn-ziekte en moet daardoor snel terug naar huis om zich te laten behandelen.

“De afgelopen tien jaar heb ik de ziekte zo goed als mogelijk behandeld. Het is een wonder dat we in het verleden geen shows hebben geannuleerd. Maar op dit moment is mijn gezondheid er erg slecht aan toe en moet ik naar huis voor een dringende behandeling”, klinkt het bij de band.

“Sorry aan iedereen die kaartjes heeft gekocht, aan iedereen die heeft geholpen om de shows mogelijk te maken, aan onze crew en ons management. Het is zo’n voorrecht om de wereld rond te reizen en elke avond livemuziek voor mensen te spelen, en ik ben zo dankbaar voor de shows die we hebben kunnen afwerken in Ierland, Kroatië en Tsjechië. Bedankt voor het begrip en nogmaals, het spijt me zo”, gaat hij nog verder.

Veel beterschap Stu!

Ontdek meer