Crammerock maakt line-up bekend

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 15:35

Crammerock heeft de eerste 23 namen van de line-up bekendgemaakt. Tussen die 23 zitten er alvast een paar kleppers van formaat. Zo komen The Cooks, Zwangere Guy, Glints, Compact Disk Dummies én Eurosongrevelatie Go_A.

Het festival zal plaatsvinden zaterdag 3 september en zondag 4 september in Stekene. Om het op een veilige manier te laten doorgaan, zullen ze met een Covid Safe Ticket werken. Dat wil zeggen dat de bezoekers ofwel een negatieve coronatest moeten kunnen voorleggen ofwel een herstelcertificaat van maximum 6 maanden oud ofwel een bewijs dat ze dubbel gevaccineerd zijn.

Als je nog niks gepland hebt dat weekend en enorm veel zin hebt om naar het festival te gaan, zet dan alvast woensdag 4 augustus in je agenda. Die datum start om 11u de ticketverkoop op hun website.

Een dagticket kost €40,37 en voor een weekendticket betaal je €62,10. Als je ook een plaatsje op de camping wil, dan betaal je €15,53.

De voorbije jaren was het festival steeds uitverkocht, dus als je erbij wil zijn, is snel zijn de boodschap!

Dit is (tot nu toe) de line-up voor Sziget

Karen Luiken-14 januari 2022 om 15:37

De organisatie van Sziget heeft feestliefhebbers nóg meer reden gegeven om uit te kijken naar het festivalseizoen. Gisteren is aangekondigd dat onder meer Kensington op de komende editie zal staan.

Eerder liet de organisatie al weten dat ook Arctic Monkeys, Dua Lipa en Kings of Leon van de partij zijn. Hetzelfde geldt voor onder anderen Stromae, Bastile, Jon Hopkins, Sigrid, Ronnie Flex, Alan Walker, Jungle, Yung Lean en Little Simz.

Voor Kensington wordt het alweer het vierde muzikale bezoekje aan Sziget. “Het is te gek om terug te keren naar één van onze favoriete festivals in de wereld”, aldus de band. “Niets dan geweldige herinneringen, dus we hopen dat we daar een episch vervolg aan kunnen geven. Het is een eer om op de Main Stage te spelen en we kunnen niet wachten tot we weer op het eiland zijn!”

Sziget vindt plaats van 10 tot en met 15 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest. Full Festival Passes (€290) en 3-Day Passes (€195) zijn te te koop via www.szigetfestival.com.

Harry Styles headliner op Coachella

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:05

Harry Styles is dit jaar als headliner geboekt voor Coachella, een van ’s werelds bekendste muziekfestivals. Eerder werd al duidelijk dat ook Billie Eilish, Swedish House Mafia en Kanye West een optreden weg zullen geven.

Het nieuws over Billie, Swedish House Mafia en Kanye was gebaseerd op geruchten. Maar nu heeft de organisatie van Coachella ook zelf bevestigd dat de zangeres, dj's en rapper het podium van het festival zullen betreden. Net als Harry Styles, want ook hij is toegevoegd aan de line-up.

Coachella vindt (vooralsnog) in april plaats na twee jaar afwezigheid. In 2020 kon het feest vanwege het coronavirus niet doorgaan; toen zouden eigenlijk Frank Ocean, Rage Against the Machine en Travis Scott de headliners zijn. Ocean is al vastgelegd voor de editie van volgend jaar. Scott zou van de line-up zijn geschrapt na het drama dat zich op Astroworld afspeelde. En ook Rage Against the Machine staat niet meer op de planning.

Ontdek meer