Crammerock maakt line-up bekend

Esther Lapin-02 augustus 2021 om 15:35

Crammerock heeft de eerste 23 namen van de line-up bekendgemaakt. Tussen die 23 zitten er alvast een paar kleppers van formaat. Zo komen The Cooks, Zwangere Guy, Glints, Compact Disk Dummies én Eurosongrevelatie Go_A.

Het festival zal plaatsvinden zaterdag 3 september en zondag 4 september in Stekene. Om het op een veilige manier te laten doorgaan, zullen ze met een Covid Safe Ticket werken. Dat wil zeggen dat de bezoekers ofwel een negatieve coronatest moeten kunnen voorleggen ofwel een herstelcertificaat van maximum 6 maanden oud ofwel een bewijs dat ze dubbel gevaccineerd zijn.

Als je nog niks gepland hebt dat weekend en enorm veel zin hebt om naar het festival te gaan, zet dan alvast woensdag 4 augustus in je agenda. Die datum start om 11u de ticketverkoop op hun website.

Een dagticket kost €40,37 en voor een weekendticket betaal je €62,10. Als je ook een plaatsje op de camping wil, dan betaal je €15,53.

De voorbije jaren was het festival steeds uitverkocht, dus als je erbij wil zijn, is snel zijn de boodschap!

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer