Acteur uit 'Spider-Man' valt 45 kilo af

Karen Luiken-25 december 2021 om 08:10

Jacob Batalon is een flinke transformatie ondergaan. De acteur uit ‘Spider-Man: No Way Home’ is sinds vorig jaar maar liefst 45 kilo afgevallen.

Het was eind 2019 toen Jacob het roer compleet om wilde gooien. De acteur had het gevoel dat hij amper de trap op kon lopen zonder buiten adem te zijn en wilde daar verandering in brengen. “Zelfs als ik niets fysieks aan het doen was, merkte ik dat ik slaperig werd op werk en dat kwam door al het vette voedsel dat ik at”, vertelt hij over die periode. "Op een dag zag ik mezelf zonder shirt en het was gewoon belachelijk. Ik kon niet geloven dat ik het zover had laten komen. Daar is het allemaal mee begonnen.”

Jacob schakelde een trainer in en stond op een gegeven moment zes dagen per week in de sportschool. Anderhalf uur per keer: zestig minuten krachttraining, dertig minuten cardio. Daarnaast at hij veel plantaardig voedsel en nam hij afscheid van ongezonde dingen. “Ik voel veel verschil tussen veel vlees eten of plantaardig voedsel. Dat heeft me echt geholpen.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer