Acteur uit 'Spider-Man' valt 45 kilo af

Karen Luiken-25 december 2021 om 08:10

Jacob Batalon is een flinke transformatie ondergaan. De acteur uit ‘Spider-Man: No Way Home’ is sinds vorig jaar maar liefst 45 kilo afgevallen.

Het was eind 2019 toen Jacob het roer compleet om wilde gooien. De acteur had het gevoel dat hij amper de trap op kon lopen zonder buiten adem te zijn en wilde daar verandering in brengen. “Zelfs als ik niets fysieks aan het doen was, merkte ik dat ik slaperig werd op werk en dat kwam door al het vette voedsel dat ik at”, vertelt hij over die periode. "Op een dag zag ik mezelf zonder shirt en het was gewoon belachelijk. Ik kon niet geloven dat ik het zover had laten komen. Daar is het allemaal mee begonnen.”

Jacob schakelde een trainer in en stond op een gegeven moment zes dagen per week in de sportschool. Anderhalf uur per keer: zestig minuten krachttraining, dertig minuten cardio. Daarnaast at hij veel plantaardig voedsel en nam hij afscheid van ongezonde dingen. “Ik voel veel verschil tussen veel vlees eten of plantaardig voedsel. Dat heeft me echt geholpen.”

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer