Bekijk hier de eerste beelden van nieuwe jongerenreeks 'Hacked'

Karen Luiken-24 december 2021 om 09:59

Hoe ver zou jij gaan om te voorkomen dat je diepste geheimen uitkomen? Dat is de vraag die centraal staat in de gloednieuwe jongerenreeks ‘Hacked’. Bekijk hier de spannende trailer.

In ‘Hacked’ worden de drie populaire vrienden Nilou, Malick en Adanne gevolgd. Ze zitten op de middelbare school en hoewel ze alles met elkaar lijken te delen, hebben ze meer vertrouwen in hun smartphone dan in elkaar. Al komt daar al snel verandering in als hun telefoons gehackt blijken te zijn. Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet uit te laten komen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden de drie geconfronteerd met duisteren angsten.

‘Hacked’ bestaat uit tien afleveringen die vanaf 3 januari te zien zijn op Streamz en later ook op GoPlay.

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-15 januari 2022 om 08:13

‘Mocro Maffia’ keert terug. Met nog meer spannende verhaallijnen, nog meer geweld, nog meer drugs en nog meer drama. Een paar weken geleden werden we al getrakteerd op een voorproefje in de vorm van een kleine clip. Nu volgt er een officiële trailer.

Het vierde seizoen gaat verder waar het vorige gebleven is. We zien hoe Paus de strijd opnieuw aangaat nadat hij op het randje van de dood balanceerde. We zien Tatta bij een graf. We zien Romana die een terugkeer maakt én we zien hoe de cast wordt uitgebreid door het nieuwe personage Meltem. Laatstgenoemde werd onlangs voorgesteld in een kortfilm en richt zich op een criminele wereld waarin creditcardfraude centraal staat.

“Het verraad wordt groter en heftiger dan ooit”, schrijft Videoland bij de trailer. Kijk, dat belooft veel goeds! De nieuwe afleveringen verschijnen 28 januari op Videoland en Streamz.

Ontdek meer