Bekijk hier de eerste beelden van nieuwe jongerenreeks 'Hacked'

Karen Luiken-24 december 2021 om 09:59

Hoe ver zou jij gaan om te voorkomen dat je diepste geheimen uitkomen? Dat is de vraag die centraal staat in de gloednieuwe jongerenreeks ‘Hacked’. Bekijk hier de spannende trailer.

In ‘Hacked’ worden de drie populaire vrienden Nilou, Malick en Adanne gevolgd. Ze zitten op de middelbare school en hoewel ze alles met elkaar lijken te delen, hebben ze meer vertrouwen in hun smartphone dan in elkaar. Al komt daar al snel verandering in als hun telefoons gehackt blijken te zijn. Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet uit te laten komen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden de drie geconfronteerd met duisteren angsten.

‘Hacked’ bestaat uit tien afleveringen die vanaf 3 januari te zien zijn op Streamz en later ook op GoPlay.

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer