Must-see: film 'Jinn' op nieuw platform Pepr

Karen Luiken-24 december 2021 om 09:50

Ons land heeft er een nieuw filmplatform bij. Op Pepr, een plek waar zwarte filmmakers en krachtige verhalen een podium krijgen, vind je allerlei titels met een sterk verhaal over vaak onderbelichte onderwerpen die niet in de bioscoop of op tv worden uitgezonden.

Pepr selecteert de beste films over de hele wereld die je vanuit je luie stoel (of beter nog: op het puntje van je stoel) kunt bekijken. Het nieuwe jaar wordt door het platform afgetrapt met de komst van de Amerikaanse dramafilm ‘Jinn’.

De titel vertelt het verhaal van de 17-jarige Summer, wiens wereld compleet op z’n kop wordt gezet nadat haar moeder Jade, een populaire meteoroloog, zich abrupt bekeert tot de islam. Deze verandering en een beginnende liefde zetten Summer ertoe om haar identiteit opnieuw te evalueren.

‘Jinn’ is een prijswinnende dramafilm die inspeelt op de actualiteiten van het hedendaagse tienerleven. De film is vanaf 20 januari te zien via Pepr.

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze niet de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Levi's heeft verrassing voor Minions-fans

Karen Luiken-01 juli 2022 om 08:19

Vanaf vandaag draait de nieuwe ‘Minions’-film in de bioscopen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Omdat Levi’s maar al te graag meedoet aan het feestje, brengt het merk speciaal voor fans van de gele poppetjes een zomerse collectie uit.

De samenwerking tussen Levi’s en ‘Minions’ bevat een reeks originele pins en patches die geïnspireerd zijn op stijlen uit de jaren ’70 en ’80. Je kunt ze op je favoriete jeans bevestigen, jasje, shirt of trui.

"Zoals elke volger van de ‘Minion’s-films weet, zijn Minions leuk, oneerbiedig en echt iconisch. Net als Levi's zijn ze allebei direct herkenbaar en geliefd over de hele wereld”, zegt Karen Riley-Grant van Levi’s. “Het idee achter de samenwerking was dus om deze twee iconen samen te brengen voor een beetje ondeugend plezier. Wat is een betere manier om jouw Levi's jeans te personaliseren dan met een beetje creatieve Minions chaos?"

De pins en patches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Levi’s Tailor Shop op de Meir in Antwerpen.

1
2
3

Ontdek meer