Drake brengt met tattoo ode aan overleden Virgil Abloh

Karen Luiken-24 december 2021 om 09:00

Drake heeft Virgil Abloh op een bijzondere en permanente manier geëerd. Op de arm van de rapper prijkt vanaf nu een inktplaatje dat herinnert aan de in november overleden modeontwerper. De twee waren niet alleen collega’s van elkaar, maar ook goede vrienden.

Op het plaatje zien we Abloh die een vlieger in de lucht gooit. Tattoo-artiest Joaquin Ganga deelt een foto van het resultaat. “Een herinnering aan de grote Virgil Abloh”, schrijft hij erbij.

Virgil overleed vorige maand aan de gevolgen van kanker. “Meer dan twee jaar vocht Virgil dapper tegen een zeldzame en agressieve vorm van kanker, cardiale angiosarcoom”, schreef zijn familie destijds op Instagram. “Hij koos ervoor om zijn strijd privé te doorstaan na zijn diagnose in 2019, waarbij hij talloze behandelingen onderging, terwijl hij zich bleef inzetten voor verschillende belangrijke mode-, kunst- en cultuurorganisaties.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer