Kinepolis lanceert extra ‘Spider-Man’-voorstellingen vóór sluiting

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 17:05

Wie nog niet de kans kreeg om in de bioscoop naar het nieuwe 'Spider-Man'-avontuur te gaan kijken, kijkt best nog eens naar de website van cinemaketen Kinepolis. Zij hebben immers vandaag aangekondigd dat ze extra vertoningen inplannen van 'Spider-Man: No Way Home' voordat ze zondag terug moeten sluiten.

Het Belgische Overlegcomité besloot gisteren dat vanaf zondag terug alle cultuur de deuren moet sluiten, dus ook onze Belgische bioscopen. Maar aangezien de langverwachte film 'Spider-Man: No Way Home' het zó fantastisch doet, besloot Kinepolis om nóg extra voorstellingen in te plannen.

Heb jij dus nog zin in een laatste cinemadate met je vrienden, lief of familie? Rep je dan nu nog snel naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer