Kinepolis lanceert extra ‘Spider-Man’-voorstellingen vóór sluiting

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 17:05

Wie nog niet de kans kreeg om in de bioscoop naar het nieuwe 'Spider-Man'-avontuur te gaan kijken, kijkt best nog eens naar de website van cinemaketen Kinepolis. Zij hebben immers vandaag aangekondigd dat ze extra vertoningen inplannen van 'Spider-Man: No Way Home' voordat ze zondag terug moeten sluiten.

Het Belgische Overlegcomité besloot gisteren dat vanaf zondag terug alle cultuur de deuren moet sluiten, dus ook onze Belgische bioscopen. Maar aangezien de langverwachte film 'Spider-Man: No Way Home' het zó fantastisch doet, besloot Kinepolis om nóg extra voorstellingen in te plannen.

Heb jij dus nog zin in een laatste cinemadate met je vrienden, lief of familie? Rep je dan nu nog snel naar een Kinepolis bij jou in de buurt!

Nieuwe 'Scream' verslaat 'Spider-Man: No Way Home'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 16:55

‘Spider-Man’ heeft in het openingsweekend zó goed gescoord, dat je zou denken dat het niet beter zou kunnen. Maar de gloednieuwe ‘Scream’ bewijst dat niets minder waar is. De horror heeft het nóg beter gedaan dan de superheldenfilm met Tom Holland.

‘Scream’ heeft in het eerste weekend sinds de release maar liefst 34 miljoen dollar in het laatje weten te brengen. Een indrukwekkende oogst die een stuk hoger ligt dan de eerste verdiensten van ‘Spider-Man: No Way Home’. Laatstgenoemde film verdiende in het openingsweekend namelijk ‘slechts’ 25 miljoen dollar.

Kleine kanttekening bij dit verhaal is wel dat het openingsweekend van ‘Spider-Man’ drie dagen duurde en dat van ‘Scream’ vier dagen. De horrorfilm kwam namelijk uit op de Amerikaanse feestdag Marthin Luther Kingdag, waardoor het weekend een dagje langer werd.

In de nieuwe ‘Scream’ keren we 25 jaar na het eerste deel terug naar Woodsboro, het dorpje waar het allemaal is begonnen. De bewoners worden opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter een eng masker schuilt en zich voornamelijk lijkt te richten op tieners.

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

Ontdek meer