Coldplay stopt ermee in 2025

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 17:02

Bad news voor de fans van de band Coldplay, want frontzanger Chris Martin heeft in een interview met BBC Radio laten slippen dat ze niet van plan zijn nog lang nieuwe muziek te maken. Hun laatste plaat zou namelijk in 2025 uitkomen.

“Ons laatste album komt uit in 2025, daarna zullen we waarschijnlijk alleen maar meer toeren”, klinkt het. En het jaar 2025 is niet toevallig gekozen. Het debuutalbum van de band, ‘Parachutes’, verscheen in 2000. Dat wil dus zeggen dat de laatste plaat 25 jaar na het debuutalbum zou uitkomen.

Wél wil de band blijven toeren en ook samenwerken met andere artiesten en/of bands. Maar nieuwe, eigen muziek maken, zal na 2025 niet meer gebeuren...

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer