Ed Sheeran wil stoppen met grote tournees

Karen Luiken-23 december 2021 om 15:58

Ed Sheeran gaat in het vervolg mogelijk geen grote tournees meer geven. Hij is van plan om daar volgend jaar mee te stoppen om meer tijd door te kunnen brengen met zijn familie. Dat vertelt hij in de podcast ‘Teach Me A Lesson’.

De ‘Mathematics Tour’ zal hoogstwaarschijnlijk de laatste stadiontour zijn die Ed zal doen. “Ik zou het vreselijk vinden als ik over twintig jaar een slechte relatie met mijn kinderen heb omdat ik werk boven hen had verkozen”, zegt Ed.

Het gaat volgens Ed om het vinden van een balans. “Ik denk eerlijk gezegd dat ik aan het einde van de tour die ik nog ga doen, denk dat ik dit hierna niet nóg een keer zal doen.”

De zanger voegt daar aan toe dat hij hooguit zes weken in de zomer óf zes weken in de winter weg zal zijn, zodat hij niet te veel tijd zal missen met zijn vrouw Cherry en dochter Lyra. “Ik wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn familie.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer