Ed Sheeran wil stoppen met grote tournees

Karen Luiken-23 december 2021 om 15:58

Ed Sheeran gaat in het vervolg mogelijk geen grote tournees meer geven. Hij is van plan om daar volgend jaar mee te stoppen om meer tijd door te kunnen brengen met zijn familie. Dat vertelt hij in de podcast ‘Teach Me A Lesson’.

De ‘Mathematics Tour’ zal hoogstwaarschijnlijk de laatste stadiontour zijn die Ed zal doen. “Ik zou het vreselijk vinden als ik over twintig jaar een slechte relatie met mijn kinderen heb omdat ik werk boven hen had verkozen”, zegt Ed.

Het gaat volgens Ed om het vinden van een balans. “Ik denk eerlijk gezegd dat ik aan het einde van de tour die ik nog ga doen, denk dat ik dit hierna niet nóg een keer zal doen.”

De zanger voegt daar aan toe dat hij hooguit zes weken in de zomer óf zes weken in de winter weg zal zijn, zodat hij niet te veel tijd zal missen met zijn vrouw Cherry en dochter Lyra. “Ik wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn familie.”

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer