'K2 zoekt K3'-ster Amy gevraagd voor déze show

Karen Luiken-23 december 2021 om 15:53

De meeste mensen zullen Amy Courtens vooral kennen door haar deelname aan 'K2 zoekt K3'. Toch is er ook een compleet andere show waar ze, als ze het had gewild, aan mee had kunnen doen.

In een Instagram Live-sessie vertelt Amy dat ze al meerdere keren is gevraagd voor 'Temptation Island'. Drie keer in het totaal, ieder jaar weer. "Ik ben al drie keer gevraagd. Een keer als verleidster, twee keer als koppel."

De kans dat we de zangeres ook echt in het programma terug gaan zien, is klein. "Geen problemen met mensen die daar wel 'ja' tegen zeggen, maar bij mij gaat dat niet gebeuren", vervolgt ze.

Jammer!

Fan van 'Bridgerton'? Dan is deze nieuwe serie iets voor jou!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:22

Heb je de eerste twee seizoenen van ‘Bridgerton’ ook zo zitten bingen? Dan hebben we nu misschien wel een nieuwe Netflix-addiction want binnenkort dropt namelijk het nieuwe kostuumdrama ‘Die Kaiserin’!

Deze gloednieuwe serie draait rond één van de meest befaamde keizerinnen ooit, Sisi. Het verhaal gaat over de hertogin en prinses van Beieren en speelt zich af in de tweede helft van 1800. Elisabeth, bijgenaamd Sisi, trouwde met keizer Frans Jozef, waardoor ze keizerin van Oostenrijk werd.

“In het Oostenrijk van de 19e eeuw staat de liefde van de passievolle en rebelse Sisi en keizer Franz Joseph onder druk door intriges en machtsstrijd aan het Weense hof”, klinkt het bij Netflix.

Naast een trailer dropte Netflix ook alvast een releasedatum: 29 september!

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

Ontdek meer