'K2 zoekt K3'-ster Amy gevraagd voor déze show

Karen Luiken-23 december 2021 om 15:53

De meeste mensen zullen Amy Courtens vooral kennen door haar deelname aan 'K2 zoekt K3'. Toch is er ook een compleet andere show waar ze, als ze het had gewild, aan mee had kunnen doen.

In een Instagram Live-sessie vertelt Amy dat ze al meerdere keren is gevraagd voor 'Temptation Island'. Drie keer in het totaal, ieder jaar weer. "Ik ben al drie keer gevraagd. Een keer als verleidster, twee keer als koppel."

De kans dat we de zangeres ook echt in het programma terug gaan zien, is klein. "Geen problemen met mensen die daar wel 'ja' tegen zeggen, maar bij mij gaat dat niet gebeuren", vervolgt ze.

Jammer!

Ook tijdelijke rem op Nederlandse 'The Voice Kids'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:28

Net als ‘The Voice of Holland’ worden ook de Nederlandse versies van ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ tijdelijk niet uitgezonden. Dat besluit is gevallen na alle ophef die is ontstaan rondom het programma.

‘The Voice of Holland’ ligt sinds afgelopen weekend flink onder vuur wegens berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Jeroen Rietbergen, de bandleider van de show, bekent contact van seksuele aard te hebben gehad en is opgestapt. Zijn vriendin Linda de Mol heeft haar relatie met hem verbroken.

Verder wordt ook Ali B beschuldigd; er is aangifte tegen hem gedaan, maar de rapper ontkent. Zangeres Anouk is na het horen van alle aantijgingen per direct gestopt als coach van het programma.

Ali B zou eigenlijk ook te zien zijn als coach in ‘The Voice Kids’. Een nieuw seizoen daarvan zou in het voorjaar van 2022 op de buis verschijnen. ‘The Voice Senior’ stond gepland voor het najaar.

Zien: Marvel dropt eerste trailer van ‘Moon Knight’

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:07

Disney & Marvel hebben afgelopen nacht de eerste trailer, poster en releasedatum van de gloednieuwe serie ‘Moon Knight’ gedropt.

De nieuwe serie - die trouwens te streamen zal zijn via Disney+ - focust op het verhaal van de doodgewone museummedewerker Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac. Hij ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk ook de superheld Marc Spector alias Moon Knight is.

Vanaf 30 maart kan je zijn gloednieuwe avontuur volgen via Disney+.

Check de trailer en poster hier:

Ontdek meer