EOTB-ster Dusty heeft nieuwe tanden

Karen Luiken-23 december 2021 om 06:59

Dusty Taconis heeft zichzelf getrakteerd op een vervroegd kerstcadeautje. De ‘Ex On The Beach’-ster gaat vanaf nu door het leven met een nieuw gebit en toont het resultaat vol trots via social media.

Het gebit komt na een heftig jaar vol diepe dalen voor Dusty. De realityster raakte maanden geleden betrokken bij een ernstig ongeluk en raakte zwaargewond. Hij belandde in een coma, waarbij het nog maar de vraag was of hij er ooit uit zou komen. Dat gebeurde gelukkig, waarna een lange weg van revalideren volgde. Inmiddels gaat het weer stukken beter met hem.

Reden genoeg dus voor een traktatie voor zichzelf. Dusty heeft zijn oude tanden ingeruild voor een paar spierwitte exemplaren, die volgens volgers licht zouden kunnen geven in het donker. Een fan vergelijkt de EOTB-ster zelfs met Gerard Joling.

Bekijk op deze foto’s het resultaat (via LoveReality). Wat vind je ervan?

1
2

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer