EOTB-ster Dusty heeft nieuwe tanden

Karen Luiken-23 december 2021 om 06:59

Dusty Taconis heeft zichzelf getrakteerd op een vervroegd kerstcadeautje. De ‘Ex On The Beach’-ster gaat vanaf nu door het leven met een nieuw gebit en toont het resultaat vol trots via social media.

Het gebit komt na een heftig jaar vol diepe dalen voor Dusty. De realityster raakte maanden geleden betrokken bij een ernstig ongeluk en raakte zwaargewond. Hij belandde in een coma, waarbij het nog maar de vraag was of hij er ooit uit zou komen. Dat gebeurde gelukkig, waarna een lange weg van revalideren volgde. Inmiddels gaat het weer stukken beter met hem.

Reden genoeg dus voor een traktatie voor zichzelf. Dusty heeft zijn oude tanden ingeruild voor een paar spierwitte exemplaren, die volgens volgers licht zouden kunnen geven in het donker. Een fan vergelijkt de EOTB-ster zelfs met Gerard Joling.

Bekijk op deze foto’s het resultaat (via LoveReality). Wat vind je ervan?

1
2

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer