Anouk Matton open over zware bevalling

Karen Luiken-23 december 2021 om 06:37

Anouk Matton beviel een paar maanden geleden van haar eerste kindje met Dimitri Vegas. Dat ging alleen niet zonder slag of stoot. In een gesprek met Het Belang van Limburg vertelt de dj over de pittige komst van haar baby London.

De bevalling duurde volgens Anouk ontzettend lang. Zo lang zelfs, dat het niet gezond was voor het kindje. “Ik mocht nog twee keer proberen, en dan zouden ze een spoedkeizersnede doen. Ik was al twee uur aan het afzien, om dan toch een snee in mijn buik te krijgen... Ik heb al mijn krachten bijeen verzameld, en het is toch gelukt.”

Anouk kreeg een verdoving, maar die was aan het einde van de rit helemaal uitgewerkt omdat het zo lang duurde. “Ik heb dus álles gevoeld”, zegt ze. “Afzien is zacht uitgedrukt.”

Maar dat afzien ging ook na het persen nog even door. De navelstreng bleek namelijk twee keer rond de nek van haar kindje te zijn gewikkeld. “Gelukkig heeft dat geen gevolgen voor hem. Zelf ben ik heel even flauwgevallen toen hij er was. Al was dat maar vijf seconden, dat eerste moment heb ik wel gemist. Toen hij daarna op mij lag: dat moment was priceless.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer