Anouk Matton open over zware bevalling

Karen Luiken-23 december 2021 om 06:37

Anouk Matton beviel een paar maanden geleden van haar eerste kindje met Dimitri Vegas. Dat ging alleen niet zonder slag of stoot. In een gesprek met Het Belang van Limburg vertelt de dj over de pittige komst van haar baby London.

De bevalling duurde volgens Anouk ontzettend lang. Zo lang zelfs, dat het niet gezond was voor het kindje. “Ik mocht nog twee keer proberen, en dan zouden ze een spoedkeizersnede doen. Ik was al twee uur aan het afzien, om dan toch een snee in mijn buik te krijgen... Ik heb al mijn krachten bijeen verzameld, en het is toch gelukt.”

Anouk kreeg een verdoving, maar die was aan het einde van de rit helemaal uitgewerkt omdat het zo lang duurde. “Ik heb dus álles gevoeld”, zegt ze. “Afzien is zacht uitgedrukt.”

Maar dat afzien ging ook na het persen nog even door. De navelstreng bleek namelijk twee keer rond de nek van haar kindje te zijn gewikkeld. “Gelukkig heeft dat geen gevolgen voor hem. Zelf ben ik heel even flauwgevallen toen hij er was. Al was dat maar vijf seconden, dat eerste moment heb ik wel gemist. Toen hij daarna op mij lag: dat moment was priceless.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer