Zien: eerste trailer van nieuwe 'Doctor Strange'-film!

Dieter Blarinckx-22 december 2021 om 21:32

Wie al naar 'Spider-Man: No Way Home' ging kijken en bleef zitten voor de leuke post-credits, zal ongetwijfeld de eerste teaser al gezien hebben van de nieuwe 'Doctor Strange'-film, 'Doctor Strange in the Mutliverse of Madness'. En hoewel die teaser aanvankelijk enkel te zien zou zijn na 'Spider-Man', heeft Marvel 'm nu toch gewoon gedropt.

Het nieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe speelt zich direct af na de gebeurtenissen in 'Spider-Man: No Way Home', waarin Doctor Strange Peter Parker helpt om een zotte spreuk uit te voeren.

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' zal vanaf 4 mei te zien zijn in de bioscoop.

Check de trailer hier:

De tweede 'Minions'-film speelt woensdag in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 19:01

Banana! Goed nieuws voor de fans van de 'Despicable Me'-franchise, want de tweede 'Minions'-film speelt vanaf woensdag in alle Belgische bioscopen!

De Minions terug in een nieuwe 3D-animatiefilm voor de hele familie over de droom van een 12-jarige om de grootste superschurk ter wereld te worden in 'Minions: Hoe Gru Superschurk Werd'. Deze feelgood-film zit vol humor, verwijzingen naar pop-culture, vrolijke muziek en over-the-top actie.

Check hieronder alvast een korte sneak preview en ontdek 'm vanaf woensdag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Dus zó werd het zinken in 'Titanic' gefilmd!

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:20

Eén van de meest succesvolle en impressionante films tot op vandaag, blijft toch wel de kaskraker 'Titanic' uit 1997. Maar wat velen zich nog steeds afvragen is hoe ze net de zinkscènes gefilmd hebben. En daar is nu een simpel antwoord op!

Het YouTube-kanaal StudioBinder postte onlangs een video waarin duidelijk en simpel wordt uitgelegd hoe regisseur James Cameron de verschillende zinkscènes net filmde en in beeld bracht.

Wat velen onder jullie bijvoorbeeld al niet wisten is dat Cameron een praktisch exacte replica bouwde van het schip, dat zelfs in een helling in het water geplaatst kon worden om zo echt te zinken!

Benieuwd naar meer? Check dan zeker de video hieronder:

Ontdek meer