Zien: eerste trailer van nieuwe 'Doctor Strange'-film!

Dieter Blarinckx-22 december 2021 om 21:32

Wie al naar 'Spider-Man: No Way Home' ging kijken en bleef zitten voor de leuke post-credits, zal ongetwijfeld de eerste teaser al gezien hebben van de nieuwe 'Doctor Strange'-film, 'Doctor Strange in the Mutliverse of Madness'. En hoewel die teaser aanvankelijk enkel te zien zou zijn na 'Spider-Man', heeft Marvel 'm nu toch gewoon gedropt.

Het nieuwe hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe speelt zich direct af na de gebeurtenissen in 'Spider-Man: No Way Home', waarin Doctor Strange Peter Parker helpt om een zotte spreuk uit te voeren.

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' zal vanaf 4 mei te zien zijn in de bioscoop.

Check de trailer hier:

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer