Nieuwe trailer 'La Casa de Papel' laat je snakken naar meer

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 14:09

Het duurt nu echt niet lang meer voordat het ‘La Casa de Papel’-hoofdstuk voorgoed wordt afgesloten. Er komt nog één seizoen, daarna gaat het boekje dicht. Een deprimerende gedachte waar we nu vooral nog niet aan proberen te denken. En dat hoeft voorlopig ook niet. In ieder geval niet tot het einde van het jaar. Voor die tijd verschijnt er namelijk nog een compleet seizoen, waarvan de nieuwste beelden vandaag zijn gedeeld.

Het vijfde seizoen gaat verder waar we gebleven waren. Het speelt zich grotendeels af in de Spaanse nationale bank. Terwijl de bende daar nog steeds druk is met een overval en het maken van een ontsnappingsplan, doet Professor er alles aan om uit de handen van Sierra te komen. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. De trailer voorspelt in ieder geval niet veel goeds. Daarin zien we namelijk hoe hij – vastgebonden en wel – zijn team waarschuwt: “Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we met elkaar spreken.”

De bende bevindt zich in een van de meest onzekere momenten in hun geschiedenis samen en het lijkt erop dat dit echt wel eens hun einde kan betekenen. Kunnen ze hun krachten nog één keer bundelen om de laatste aanval in te zetten?

Het laatste seizoen van 'La Casa de Papel' wordt opgesplitst in twee volumes. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien op Netflix, de laatste vijf afleveringen volgen op 3 december.

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer