Nieuwe trailer 'La Casa de Papel' laat je snakken naar meer

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 14:09

Het duurt nu echt niet lang meer voordat het ‘La Casa de Papel’-hoofdstuk voorgoed wordt afgesloten. Er komt nog één seizoen, daarna gaat het boekje dicht. Een deprimerende gedachte waar we nu vooral nog niet aan proberen te denken. En dat hoeft voorlopig ook niet. In ieder geval niet tot het einde van het jaar. Voor die tijd verschijnt er namelijk nog een compleet seizoen, waarvan de nieuwste beelden vandaag zijn gedeeld.

Het vijfde seizoen gaat verder waar we gebleven waren. Het speelt zich grotendeels af in de Spaanse nationale bank. Terwijl de bende daar nog steeds druk is met een overval en het maken van een ontsnappingsplan, doet Professor er alles aan om uit de handen van Sierra te komen. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. De trailer voorspelt in ieder geval niet veel goeds. Daarin zien we namelijk hoe hij – vastgebonden en wel – zijn team waarschuwt: “Dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we met elkaar spreken.”

De bende bevindt zich in een van de meest onzekere momenten in hun geschiedenis samen en het lijkt erop dat dit echt wel eens hun einde kan betekenen. Kunnen ze hun krachten nog één keer bundelen om de laatste aanval in te zetten?

Het laatste seizoen van 'La Casa de Papel' wordt opgesplitst in twee volumes. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september te zien op Netflix, de laatste vijf afleveringen volgen op 3 december.

'Bridgerton'-actrice verklapt details over tweede seizoen

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:24

Het wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is killing. Het duurt lang, het is niet bekend wanneer het zal verschijnen en ook andere grote details ontbreken nog. We weten inmiddels dat Anthony dit keer centraal staat in het verhaal, maar wat gaat er verder gebeuren? Actrice Nicola Coughlan geeft een klein tipje van de sluier.

Waar het eerste seizoen vooral om Daphne en Simon draaide, is het in het tweede seizoen Anthony die in de kijker wordt gezet. We volgen hem terwijl hij op reis gaat om een geschikte vrouw te vinden. Maar dingen veranderen wanneer hij Kate ontmoet.

Het zal je niet verbazen dat we meer te weten krijgen over Anthony, maar ook Penelope aka Lady Whistledown zullen we beter leren kennen. Dat zegt Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, in een gesprek met ET Online. “Het wordt een stuk pittiger. Je gaat meer kanten van haar zien. We ontdekken aan het einde van het eerste seizoen dat ze Lady Whistledown is, maar daar bleef het toen ook bij. In het tweede seizoen gaan we verder. Je gaat haar beter ontdekken. Ze is een brutale meid.”

Temptation-mannen volledig van de kaart na eerste kampvuurbeelden

Karen Luiken-18 september 2021 om 04:00

De eerste beelden van hun liefjes kwamen keihard aan bij de dames, maar ook het kampvuur van de heren slaat in als een bom. Vooral bij Bert. Hij is volledig de kluts kwijt als hij ziet hoe ‘zijn’ Delphine zich in de andere villa gedraagt. Zijn compagnon Wout probeert hem nog moed in te praten, maar of dat lukt? Je ziet het terug in onderstaand fragment.

Ontdek meer