Deze pareltjes verschijnen in januari op Disney+

Karen Luiken-22 december 2021 om 17:15

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in januari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Eternals - 12 januari

'Eternals' van Marvel Studios volgt een groep helden van voorbij de sterren die de aarde hebben beschermd sinds de geboorte van de mens. Wanneer monsterlijke wezens waarvan men dacht dat ze waren uitgestorven, Deviants genaamd, op mysterieuze wijze terugkeren worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Marvel's Hit Monkey - 26 januari

Nadat zijn stam werd uitgemoord, bundelt een Japanse sneeuwaap zijn krachten met de geest van een Amerikaanse sluipmoordenaar. Samen banen ze zich al vechtend een weg door de onderwereld van Tokyo.

Big Sky (seizoen 2) - 5 januari

Wanneer privédetectives Cassie Dewell en Jenny Hoyt weer samen gaan werken om een autowrak net buiten Helena, Montana, te onderzoeken, ontdekken ze al snel dat de zaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Terwijl ze het raadsel van het ongeluk ontrafelen stoten ze op een groep nietsvermoedende tieners, een jongen die in het verleden flirtte met Jenny en een buitenstaander die op zoek is naar antwoorden.

Queens - 19 januari

'Queens' volgt vier vrouwen van in de veertig die na jaren zonder contact weer samenkomen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die van hen legendes maakte in de hiphopwereld.

The Real Queens of Hip Hop - 14 januari

'The Real Queens of Hip-Hop: The Women Who Changed the Game' werpt een diepgaande blik op de evolutie en invloed van vrouwelijke mc’s en rappers, verteld door de baanbrekende artiesten die een muzikaal en cultureel rijk hebben helpen creëren. Deze grensverleggende vrouwen praten over de grootste momenten in hun carrière en geven een kijkje achter de schermen van hun persoonlijke verhalen.

En verder...

 • Antlers – 5 januari
 • American Dad, seizoen 17 – 5 januari
 • Keeping Faith, seizoen 1 tot en met 3 – 5 januari
 • The Chi, seizoen 1 tot en met 3 – 5 januari
 • A Confession – 5 januari
 • Station 19, seizoen 4 – 12 januari
 • Mixed-ish, zeizoen 2 – 12 januari
 • Grown-ish, seizoen 3 – 12 januari
 • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) – 14 januari
 • Gone Girl – 14 januari
 • The World According to Jeff Goldblum, seizoen 2 – 19 januari
 • Bob’s Burgers, seizoen 12 – 19 januari
 • Family Guy, seizoen 19 – 19 januari
 • A Hidden Life – 21 januari
 • The Revenant – 21 januari
 • The Resident, seizoen 5 – 26 januari
 • Jojo Rabbit – 28 januari

'The Santa Clause' krijgt serie op Disney+

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 09:51

Hoewel Kerstmis nu toch al enkele weken achter ons ligt, heeft Disney aangekondigd dat niemand minder dan Tim Allen binnenkort zijn rol als Scott Calvin zal hernemen voor een serie rond ‘The Santa Clause’! De productie zou al in maart starten.

De serie gaat verder op de originele trilogie en volgt Scott, die zich realiseert dat hij niet voor eeuwig de Kerstman kan blijven. Zo zal hij in de serie op zoek gaan naar een waardige vervanger, iemand die het waardig is om de mantel van de Kerstman te dragen.

De eerste film ‘The Santa Clause’ uit ’94 was een énorm succes en blijft tot op vandaag nog een echte kerstklassieker bij jong en oud.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe serie vanaf de winter van 2022 te streamen zijn via Disney+.

Het vierde seizoen van 'Mocro Maffia' heeft een nieuwe trailer

Karen Luiken-15 januari 2022 om 08:13

‘Mocro Maffia’ keert terug. Met nog meer spannende verhaallijnen, nog meer geweld, nog meer drugs en nog meer drama. Een paar weken geleden werden we al getrakteerd op een voorproefje in de vorm van een kleine clip. Nu volgt er een officiële trailer.

Het vierde seizoen gaat verder waar het vorige gebleven is. We zien hoe Paus de strijd opnieuw aangaat nadat hij op het randje van de dood balanceerde. We zien Tatta bij een graf. We zien Romana die een terugkeer maakt én we zien hoe de cast wordt uitgebreid door het nieuwe personage Meltem. Laatstgenoemde werd onlangs voorgesteld in een kortfilm en richt zich op een criminele wereld waarin creditcardfraude centraal staat.

“Het verraad wordt groter en heftiger dan ooit”, schrijft Videoland bij de trailer. Kijk, dat belooft veel goeds! De nieuwe afleveringen verschijnen 28 januari op Videoland en Streamz.

Ontdek meer