Deze pareltjes verschijnen in januari op Disney+

Karen Luiken-22 december 2021 om 17:15

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in januari zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Eternals - 12 januari

'Eternals' van Marvel Studios volgt een groep helden van voorbij de sterren die de aarde hebben beschermd sinds de geboorte van de mens. Wanneer monsterlijke wezens waarvan men dacht dat ze waren uitgestorven, Deviants genaamd, op mysterieuze wijze terugkeren worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Marvel's Hit Monkey - 26 januari

Nadat zijn stam werd uitgemoord, bundelt een Japanse sneeuwaap zijn krachten met de geest van een Amerikaanse sluipmoordenaar. Samen banen ze zich al vechtend een weg door de onderwereld van Tokyo.

Big Sky (seizoen 2) - 5 januari

Wanneer privédetectives Cassie Dewell en Jenny Hoyt weer samen gaan werken om een autowrak net buiten Helena, Montana, te onderzoeken, ontdekken ze al snel dat de zaak niet zo eenvoudig is als het lijkt. Terwijl ze het raadsel van het ongeluk ontrafelen stoten ze op een groep nietsvermoedende tieners, een jongen die in het verleden flirtte met Jenny en een buitenstaander die op zoek is naar antwoorden.

Queens - 19 januari

'Queens' volgt vier vrouwen van in de veertig die na jaren zonder contact weer samenkomen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die van hen legendes maakte in de hiphopwereld.

The Real Queens of Hip Hop - 14 januari

'The Real Queens of Hip-Hop: The Women Who Changed the Game' werpt een diepgaande blik op de evolutie en invloed van vrouwelijke mc’s en rappers, verteld door de baanbrekende artiesten die een muzikaal en cultureel rijk hebben helpen creëren. Deze grensverleggende vrouwen praten over de grootste momenten in hun carrière en geven een kijkje achter de schermen van hun persoonlijke verhalen.

En verder...

 • Antlers – 5 januari
 • American Dad, seizoen 17 – 5 januari
 • Keeping Faith, seizoen 1 tot en met 3 – 5 januari
 • The Chi, seizoen 1 tot en met 3 – 5 januari
 • A Confession – 5 januari
 • Station 19, seizoen 4 – 12 januari
 • Mixed-ish, zeizoen 2 – 12 januari
 • Grown-ish, seizoen 3 – 12 januari
 • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) – 14 januari
 • Gone Girl – 14 januari
 • The World According to Jeff Goldblum, seizoen 2 – 19 januari
 • Bob’s Burgers, seizoen 12 – 19 januari
 • Family Guy, seizoen 19 – 19 januari
 • A Hidden Life – 21 januari
 • The Revenant – 21 januari
 • The Resident, seizoen 5 – 26 januari
 • Jojo Rabbit – 28 januari

Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Ontdek meer