Streamz brengt de langverwachte 'Harry Potter'-reünie

Karen Luiken-22 december 2021 om 16:20

Het nieuwe jaar gaat van start met een knaller. Op zondag 2 januari brengt Streamz de langverwachte ‘Harry Potter’-reünie, waarvoor Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson en tal van andere legendarische acteurs nog één keertje samenkomen.

Om te vieren dat de allereerste ‘Harry Potter’-film twintig jaar geleden uitkwam, reizen de drie hoofdrolspelers samen met maker Chris Columbus en de andere castleden uit de acht titels terug naar Hogwarts. Daar houden ze interviews en discussies, en maken ze een reis door het ‘Harry Potter’-verleden.

Naast Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zijn ook Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs,Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch en Ian Hart aanwezig.

‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ is vanaf 2 januari op Streamz te zien. Een dag eerder kunnen fans zich daar met een flinke marathon vast op voorbereiden. De streamingsdienst zal op de eerste dag van het nieuwe jaar namelijk alle acht ‘Harry Potter’-titels in één keer uitbrengen.

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Ontdek meer