Mariah Carey schrijft geschiedenis met kersthit

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:41

Mariah Carey flikt het weer. De zangeres heeft het voor elkaar gekregen om voor het derde jaar op rij bovenaan de ‘Billboard Hot 100’ te eindigen met haar hit ‘All I Want For Christmas’.

De prestatie is goed voor een record. Geen enkele andere artiest wist de Amerikaanse hitlijst in drie verschillende periodes aan te voeren. Mariah deed het met haar kersthit in 2019 voor het eerst, in 2020 voor de tweede keer en nu dus voor de derde maal op rij.

Eerder deze maand pakte de Mariah ook al een record met ‘All I Want For Christmas’. Het nummer is de eerste en enige kerstsingle die in de Verenigde Staten 10 miljoen keer werd verkocht. Als erkenning voor die geweldige mijlpaal heeft de zangeres een diamanten award gekregen.

Spotify laat zien naar welke muziek jouw vrienden luisteren

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:12- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Je kunt binnenkort als gebruiker van Spotify zien naar welke nummers jouw vrienden luisteren. De muziekdienst is bezig met het testen van een functie die dit mogelijk moet maken. Dat meldt Techcrunch.

De nieuwe functie krijgt de naam Community en stelt mobiele gebruikers in staat om te zien wat voor soort muziek hun vrienden luisteren en welke afspeellijsten ze onlangs hebben bijgewerkt. Die informatie komt op een aparte pagina in de Spotify-app terecht.

Het bedrijft biedt al de vergelijkbare ‘Friend Activity’-functie aan, maar die is alleen beschikbaar op de desktop-versie van Spotify. Wanneer de mobiele functie beschikbaar wordt, is nog niet bekend. De functie bevindt zich volgens de muziekdienst nog in een vroege testfase.

Nieuwe 'Tien Om Te Zien' start vanaf 25 juli!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 08:16

Deze zomer trekt VTM weer naar de Belgische kust voor een gloednieuw seizoen van het muzikale programma 'Tien Om Te Zien'!

VTM maakte zopas wat meer details bekend rond het nieuwe seizoen dat deze zomer zal plaatsvinden op het strand van Westende:

"Hoera, zomer! Vanaf 25 juli hosten Aaron en Laura, samen met Willy en Anne, Tien Om Te Zien 🤩 Wie wil jij op ons podium in Westende zien?
Je kan trouwens nu al ✨Golden Circle✨ tickets kopen via vtmtickets.be. Wees er snel bij!", klinkt het bij de aankondiging via sociale media.

Net zoals vorig jaar zullen Aaron Blommaert en Laura Tesoro ook mee presenteren, naast VTM-coryfeeën Anne De Baetzelier en Willy Sommers!

Ontdek meer