Mariah Carey schrijft geschiedenis met kersthit

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:41

Mariah Carey flikt het weer. De zangeres heeft het voor elkaar gekregen om voor het derde jaar op rij bovenaan de ‘Billboard Hot 100’ te eindigen met haar hit ‘All I Want For Christmas’.

De prestatie is goed voor een record. Geen enkele andere artiest wist de Amerikaanse hitlijst in drie verschillende periodes aan te voeren. Mariah deed het met haar kersthit in 2019 voor het eerst, in 2020 voor de tweede keer en nu dus voor de derde maal op rij.

Eerder deze maand pakte de Mariah ook al een record met ‘All I Want For Christmas’. Het nummer is de eerste en enige kerstsingle die in de Verenigde Staten 10 miljoen keer werd verkocht. Als erkenning voor die geweldige mijlpaal heeft de zangeres een diamanten award gekregen.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer