Robert Pattinson wil nog twee 'Batman'-films

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:32

De gloednieuwe ‘Batman’-film met Robert Pattinson in de hoofdrol moet nog verschijnen, maar de acteur heeft nú al plannen voor een vervolgfilm. Sterker nog: twee films. In een interview met Empire Magazine vertelt hij dat hij zijn toekomst als superheld al helemaal heeft uitgestippeld.

Vooralsnog zijn er nog geen definitieve plannen voor een tweede ‘Batman’ met Robert. Laat staan voor een derde. Maar die mogen er wat hem betreft best komen. Hij heeft zelfs al nagedacht over hoe zijn karakter Bruce Wayne zich in een vervolg zou ontwikkelen. “Ik heb een soort kaart gemaakt over hoe de psychologie van Bruze zou groeien in nog twee films”, aldus de acteur. “Ik zou het graag doen.”

Of het zover komt is natuurlijk nog maar de vraag. Eerst maar eens de eerste film afwachten. Die verschijnt in maart volgend jaar in de bioscoop.

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer