Robert Pattinson wil nog twee 'Batman'-films

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:32

De gloednieuwe ‘Batman’-film met Robert Pattinson in de hoofdrol moet nog verschijnen, maar de acteur heeft nú al plannen voor een vervolgfilm. Sterker nog: twee films. In een interview met Empire Magazine vertelt hij dat hij zijn toekomst als superheld al helemaal heeft uitgestippeld.

Vooralsnog zijn er nog geen definitieve plannen voor een tweede ‘Batman’ met Robert. Laat staan voor een derde. Maar die mogen er wat hem betreft best komen. Hij heeft zelfs al nagedacht over hoe zijn karakter Bruce Wayne zich in een vervolg zou ontwikkelen. “Ik heb een soort kaart gemaakt over hoe de psychologie van Bruze zou groeien in nog twee films”, aldus de acteur. “Ik zou het graag doen.”

Of het zover komt is natuurlijk nog maar de vraag. Eerst maar eens de eerste film afwachten. Die verschijnt in maart volgend jaar in de bioscoop.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

‘Ghostbusters: Afterlife’ krijgt een vervolg!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:36

Groot nieuws voor de movielovers hier, want er komt dus wel degelijk nóg een film in de ‘Ghostbusters’-franchise. En we hebben zelfs al een releasedatum!

Gisteren werd via sociale media aangekondigd dat er een vervolg in de maak is op de blockbuster ‘Ghostbusters: Afterlife’ van vorig jaar. Vanaf 20 december 2023 zal het gloednieuwe avontuur te zien zijn in de bioscoop.

In de regiestoel zal wederom Jason Reitman plaatsnemen. Hij deelde ook de voorlopige titel van de film ‘Firehouse’, verwijzend naar het iconische brandweergebouw uit de originele ‘Ghostbusters’-films.

Check zijn aankondiging hier:

Ontdek meer