'Selling Sunset'-sterren Chrishell en Jason uit elkaar

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:22

Een flinke domper voor fans van ‘Selling Sunset’. Een paar maanden nadat duidelijk werd dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim de liefde bij elkaar hadden gevonden, zijn ze alweer uit elkaar.

Het leek zo’n leuk koppeltje: Chrishell met haar baas Jason. Een romance die in het nog te verwachten vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ wordt uitgelicht, maar waar nu helaas al een einde aan is gekomen.

Volgens Jason heeft de breuk alles te maken met een verschillende mindset over het stichten van een familie. “Hoewel Chrishell en ik niet langer samen zijn, blijven we beste vrienden en zullen we altijd van elkaar blijven houden”, aldus de makelaar op Instagram.

Hij vervolgt: “Ze is de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad en het was de meest bevredigende relatie van mijn leven. We mogen dan verschillende wensen hebben met betrekking tot een gezin, we blijven respect voor elkaar hebben.”

Jason sluit zijn bericht af met lovende woorden over Chrishell. “Ze is een uitzonderlijk mens en van haar houden is een van de beste dingen die me ooit is overkomen.”

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer