'Selling Sunset'-sterren Chrishell en Jason uit elkaar

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:22

Een flinke domper voor fans van ‘Selling Sunset’. Een paar maanden nadat duidelijk werd dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim de liefde bij elkaar hadden gevonden, zijn ze alweer uit elkaar.

Het leek zo’n leuk koppeltje: Chrishell met haar baas Jason. Een romance die in het nog te verwachten vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ wordt uitgelicht, maar waar nu helaas al een einde aan is gekomen.

Volgens Jason heeft de breuk alles te maken met een verschillende mindset over het stichten van een familie. “Hoewel Chrishell en ik niet langer samen zijn, blijven we beste vrienden en zullen we altijd van elkaar blijven houden”, aldus de makelaar op Instagram.

Hij vervolgt: “Ze is de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad en het was de meest bevredigende relatie van mijn leven. We mogen dan verschillende wensen hebben met betrekking tot een gezin, we blijven respect voor elkaar hebben.”

Jason sluit zijn bericht af met lovende woorden over Chrishell. “Ze is een uitzonderlijk mens en van haar houden is een van de beste dingen die me ooit is overkomen.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer