'Selling Sunset'-sterren Chrishell en Jason uit elkaar

Karen Luiken-22 december 2021 om 07:22

Een flinke domper voor fans van ‘Selling Sunset’. Een paar maanden nadat duidelijk werd dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim de liefde bij elkaar hadden gevonden, zijn ze alweer uit elkaar.

Het leek zo’n leuk koppeltje: Chrishell met haar baas Jason. Een romance die in het nog te verwachten vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ wordt uitgelicht, maar waar nu helaas al een einde aan is gekomen.

Volgens Jason heeft de breuk alles te maken met een verschillende mindset over het stichten van een familie. “Hoewel Chrishell en ik niet langer samen zijn, blijven we beste vrienden en zullen we altijd van elkaar blijven houden”, aldus de makelaar op Instagram.

Hij vervolgt: “Ze is de meest geweldige vriendin die ik ooit heb gehad en het was de meest bevredigende relatie van mijn leven. We mogen dan verschillende wensen hebben met betrekking tot een gezin, we blijven respect voor elkaar hebben.”

Jason sluit zijn bericht af met lovende woorden over Chrishell. “Ze is een uitzonderlijk mens en van haar houden is een van de beste dingen die me ooit is overkomen.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer