'Jurassic World' lanceert nieuw beeld van 'Dominion'

Dieter Blarinckx-22 december 2021 om 07:02

Het nieuwe avontuur in de 'Jurassic World'-franchise laat nog even op zich wachten, maar dat wil niet zeggen dat het team achter de gloednieuwe film ons niet teast met enkele beelden.

Zo'n maand geleden kregen we een eerste proloog te zien, maar nu deelden ze ook een echte still uit de film. Op het beeld zien we Owen (de rol van Chris Pratt), die op een motor achtervolgd wordt door een velociraptor.

In 'Jurassic World Dominion' zien we wat er gebeurt als dino's stilaan terug de wereld veroveren. Kunnen mensen en dino's samen op deze aarde leven? Ontdek het deze zomer in 'Jurassic World Dominion'!

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer