'Jurassic World' lanceert nieuw beeld van 'Dominion'

Dieter Blarinckx-22 december 2021 om 07:02

Het nieuwe avontuur in de 'Jurassic World'-franchise laat nog even op zich wachten, maar dat wil niet zeggen dat het team achter de gloednieuwe film ons niet teast met enkele beelden.

Zo'n maand geleden kregen we een eerste proloog te zien, maar nu deelden ze ook een echte still uit de film. Op het beeld zien we Owen (de rol van Chris Pratt), die op een motor achtervolgd wordt door een velociraptor.

In 'Jurassic World Dominion' zien we wat er gebeurt als dino's stilaan terug de wereld veroveren. Kunnen mensen en dino's samen op deze aarde leven? Ontdek het deze zomer in 'Jurassic World Dominion'!

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Bloederige trailer 'The Invitation' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:11

Het belooft een najaar vol horror te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, een nieuwe verfilming van een Stephen King-boek, de angstaanjagende 'Smile', maar ook met de bloederige vampierenfilm 'The Invitation'.

Na de dood van haar moeder doet Evie (Nathalie Emmanuel - bekend van 'Game of Thrones') een DNA-test, waarna ze ontdekt dat ze een neef heeft die ze nooit gekend heeft. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door een sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie als ze de duistere geheimen van haar familie ontdekt...

'The Invitation' zal deze herfst te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de intrigerende trailer hieronder:

Ontdek meer