Dua Lipa weer vrijgezel?

Karen Luiken-22 december 2021 om 06:38

Het lijkt een eenzame kerst te worden voor Dua Lipa. Als we de geruchten mogen geloven, hebben de zangeres en Anwar Hadid na twee jaar een punt achter hun relatie gezet.

Het koppel heeft volgens The Sun een paar ‘crisisgesprekken’ gevoerd, maar die lijken hun vruchten niet te hebben afgeworpen. De relatie van Dua en Anwar verkeert in zwaar weer en is mogelijk zelfs al beëindigd.

Een insider van The Sun meldde vorige maand al dat de afstand tussen de twee de relatie niet bevorderde. Want terwijl zij in Londen vertoeft voor het opnemen van haar nieuwe album, zit hij met hun gedeelde hond in New York.

Als er inderdaad sprake is van een break-up, dan zal de kersttafel bij de familie Hadid een stuk leger zijn dan vorig jaar. Niet alleen Dua mist, ook Zayn Malik maakt inmiddels geen deel meer uit van het gezin. Hij en Gigi gingen eerder dit jaar uit elkaar.

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer