Dua Lipa weer vrijgezel?

Karen Luiken-22 december 2021 om 06:38

Het lijkt een eenzame kerst te worden voor Dua Lipa. Als we de geruchten mogen geloven, hebben de zangeres en Anwar Hadid na twee jaar een punt achter hun relatie gezet.

Het koppel heeft volgens The Sun een paar ‘crisisgesprekken’ gevoerd, maar die lijken hun vruchten niet te hebben afgeworpen. De relatie van Dua en Anwar verkeert in zwaar weer en is mogelijk zelfs al beëindigd.

Een insider van The Sun meldde vorige maand al dat de afstand tussen de twee de relatie niet bevorderde. Want terwijl zij in Londen vertoeft voor het opnemen van haar nieuwe album, zit hij met hun gedeelde hond in New York.

Als er inderdaad sprake is van een break-up, dan zal de kersttafel bij de familie Hadid een stuk leger zijn dan vorig jaar. Niet alleen Dua mist, ook Zayn Malik maakt inmiddels geen deel meer uit van het gezin. Hij en Gigi gingen eerder dit jaar uit elkaar.

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer