Clip ‘Formation’ van Beyoncé is beste ooit

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:43

Er zijn in het verleden al héél veel verschillende videoclips uitgebracht. Honderden, duizenden, miljoenen. Toch kan er maar één de beste zijn en dat is er volgens Rolling Stone eentje van Beyoncé. Het muziekblad heeft ‘Formation’ uitgeroepen tot beste videoclip ooit.

Rolling Stone besloot vanwege het 40-jarige bestaan van MTV een lijst samen te stellen met daarin de honderd beste videoclips die ooit zijn gemaakt. Beyoncé heeft met ‘Formation’ de toppositie bereikt. Zij bracht het nummer met bijbehorende clip in 2016 uit en maakte daarmee een sterk statement tegen ongelijke behandeling en politiegeweld.

Andere video’s die het tot de tien schopte zijn onder meer die van ‘Vogue’ (Madonna), ‘Billie Jean’ (Michael Jackson), ‘November Rain’ (Guns N’ Roses) en ‘The Perfect Kiss’ (New Order).

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer