Clip ‘Formation’ van Beyoncé is beste ooit

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:43

Er zijn in het verleden al héél veel verschillende videoclips uitgebracht. Honderden, duizenden, miljoenen. Toch kan er maar één de beste zijn en dat is er volgens Rolling Stone eentje van Beyoncé. Het muziekblad heeft ‘Formation’ uitgeroepen tot beste videoclip ooit.

Rolling Stone besloot vanwege het 40-jarige bestaan van MTV een lijst samen te stellen met daarin de honderd beste videoclips die ooit zijn gemaakt. Beyoncé heeft met ‘Formation’ de toppositie bereikt. Zij bracht het nummer met bijbehorende clip in 2016 uit en maakte daarmee een sterk statement tegen ongelijke behandeling en politiegeweld.

Andere video’s die het tot de tien schopte zijn onder meer die van ‘Vogue’ (Madonna), ‘Billie Jean’ (Michael Jackson), ‘November Rain’ (Guns N’ Roses) en ‘The Perfect Kiss’ (New Order).

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer