Dit kun je verwachten van het nieuwe album van Ed Sheeran

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:34

Ed Sheeran is even van de radar geweest om rust te nemen en een gezinnetje te stichten, maar inmiddels is hij weer helemaal back on track. Onlangs bracht hij zijn nieuwe nummer ‘Bad Habits’ uit en binnenkort zal ook zijn vierde studioalbum een opwachting maken. Wat we daarvan mogen verwachten? Zijn manager Stuart Camp geeft een tipje van de sluier.

Het liedje ‘Bad Habits’ was een klein voorproefje op wat komen gaat, maar is volgens de manager niet representatief voor het geluid van het complete album. “Het zal mensen zowel verrassen als troosten”, zegt hij over de plaat. “Er zitten een paar normale Ed-nummers tussen, maar ook liedjes die wat avontuurlijker zijn.”

De manager laat ook los dat het zeer waarschijnlijk is dat Ed in de komende jaren meer albums uit gaat brengen. “We touren – als het mag – twee tot drie jaar. Er kunnen in die periode meer platen zijn. Als we zo lang touren, zou ik me voorstellen dat er in dat tijdsbestek twee albums komen. We hebben echt veel nummers, dus het zou relatief snel kunnen gebeuren. Als hij zou willen, zou hij letterlijk morgen een plaat met akoestische ballads uit kunnen brengen.”

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer