Dit kun je verwachten van het nieuwe album van Ed Sheeran

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:34

Ed Sheeran is even van de radar geweest om rust te nemen en een gezinnetje te stichten, maar inmiddels is hij weer helemaal back on track. Onlangs bracht hij zijn nieuwe nummer ‘Bad Habits’ uit en binnenkort zal ook zijn vierde studioalbum een opwachting maken. Wat we daarvan mogen verwachten? Zijn manager Stuart Camp geeft een tipje van de sluier.

Het liedje ‘Bad Habits’ was een klein voorproefje op wat komen gaat, maar is volgens de manager niet representatief voor het geluid van het complete album. “Het zal mensen zowel verrassen als troosten”, zegt hij over de plaat. “Er zitten een paar normale Ed-nummers tussen, maar ook liedjes die wat avontuurlijker zijn.”

De manager laat ook los dat het zeer waarschijnlijk is dat Ed in de komende jaren meer albums uit gaat brengen. “We touren – als het mag – twee tot drie jaar. Er kunnen in die periode meer platen zijn. Als we zo lang touren, zou ik me voorstellen dat er in dat tijdsbestek twee albums komen. We hebben echt veel nummers, dus het zou relatief snel kunnen gebeuren. Als hij zou willen, zou hij letterlijk morgen een plaat met akoestische ballads uit kunnen brengen.”

Britney Spears brengt duet uit met Elton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:25

Britney Spears maakt binnenkort haar muzikale comeback. Verschillende Amerikaanse media melden dat ze samen met Elton John een duet gaat uitbrengen.

Het gaat volgens vertegenwoordigers van Britney en Elton om een herbewerking van de uit 1971 afkomstige hit ‘Tiny Dancer’. Het nieuwe liedje krijgt de naam ‘Hold Me Closer’ en komt binnenkort uit.

Het is voor Britney de eerste release sinds ze in 2016 haar album ‘Glory’ lanceerde. Elton John deed eerder ook al duetten met Ed Sheeran en Dua Lipa.

Max Colombie toch op Pukkelpop!

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 21:25

Héél leuk festivalnieuws uit eigen land want Max Colombie, de frontzanger van Oscar and the Wolf, heeft aangekondigd dat ze tóch op het podium van Pukkelpop zullen staan.

Midden vorige maand annuleerde Max alle aankomende optredens van de populaire Belgische band omdat hij even nood had aan een moment voor zichzelf. Hij zat niet lekker in zijn vel en kampte zelfs met de beginselen van een depressie. Maar nu liet hij via instagram weten dat hij klaar is voor twee festivals: Lowlands én Pukkelpop.

“Hey iedereen, Max hier. Ik weet dat het even geleden is sinds je van mij hoorde, maar hier ben ik. Ik besloot om mijn optredens op Lowlands en Pukkelpop te laten doorgaan. We gaan ook twee kleine try-outs doen in aanloop ernaartoe”, klinkt het.

“Het idee om weer op het podium te staan beangstigend, maar ik hoop echt dat het me kan helpen om weer voet aan grond te krijgen. Ik ga het proberen en ik ga alles geven”, klinkt het verder.

Succes Max!

Ontdek meer