Dit kun je verwachten van het nieuwe album van Ed Sheeran

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:34

Ed Sheeran is even van de radar geweest om rust te nemen en een gezinnetje te stichten, maar inmiddels is hij weer helemaal back on track. Onlangs bracht hij zijn nieuwe nummer ‘Bad Habits’ uit en binnenkort zal ook zijn vierde studioalbum een opwachting maken. Wat we daarvan mogen verwachten? Zijn manager Stuart Camp geeft een tipje van de sluier.

Het liedje ‘Bad Habits’ was een klein voorproefje op wat komen gaat, maar is volgens de manager niet representatief voor het geluid van het complete album. “Het zal mensen zowel verrassen als troosten”, zegt hij over de plaat. “Er zitten een paar normale Ed-nummers tussen, maar ook liedjes die wat avontuurlijker zijn.”

De manager laat ook los dat het zeer waarschijnlijk is dat Ed in de komende jaren meer albums uit gaat brengen. “We touren – als het mag – twee tot drie jaar. Er kunnen in die periode meer platen zijn. Als we zo lang touren, zou ik me voorstellen dat er in dat tijdsbestek twee albums komen. We hebben echt veel nummers, dus het zou relatief snel kunnen gebeuren. Als hij zou willen, zou hij letterlijk morgen een plaat met akoestische ballads uit kunnen brengen.”

Spotify lanceert ideale functie voor feestjes

Karen Luiken-27 september 2023 om 06:01- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify heeft een ideale functie in het leven geroepen die vooral erg welkom is tijdens feestjes. Het nieuwigheidje heet Jam en maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een playlist te beheren.

Momenteel kun je slechts op één apparaat tegelijk nummers toevoegen aan een afspeelwachtrij in Spotify. Dat is vervelend, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent en iedereen een ander verzoeknummertje heeft. Maar met Jam is dat probleem dus verleden tijd. Die functie geeft 32 mensen tegelijkertijd de ruimte om liedjes in een wachtrij toe te voegen.

De hoofdlijst wordt beheerd door degene wiens telefoon aan de speaker is verbonden. Deze persoon kan zelf bepalen of hij de controle over de afspeelwachtrij met anderen wil delen. Wil hij dat? Dan kan de lijst op verschillende manieren worden gedeeld: via Bluetooth, via een QR-code of via een link die bijvoorbeeld via WhatsApp gedeeld kan worden.

Spotify Jam is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer