Dit kun je verwachten van het nieuwe album van Ed Sheeran

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:34

Ed Sheeran is even van de radar geweest om rust te nemen en een gezinnetje te stichten, maar inmiddels is hij weer helemaal back on track. Onlangs bracht hij zijn nieuwe nummer ‘Bad Habits’ uit en binnenkort zal ook zijn vierde studioalbum een opwachting maken. Wat we daarvan mogen verwachten? Zijn manager Stuart Camp geeft een tipje van de sluier.

Het liedje ‘Bad Habits’ was een klein voorproefje op wat komen gaat, maar is volgens de manager niet representatief voor het geluid van het complete album. “Het zal mensen zowel verrassen als troosten”, zegt hij over de plaat. “Er zitten een paar normale Ed-nummers tussen, maar ook liedjes die wat avontuurlijker zijn.”

De manager laat ook los dat het zeer waarschijnlijk is dat Ed in de komende jaren meer albums uit gaat brengen. “We touren – als het mag – twee tot drie jaar. Er kunnen in die periode meer platen zijn. Als we zo lang touren, zou ik me voorstellen dat er in dat tijdsbestek twee albums komen. We hebben echt veel nummers, dus het zou relatief snel kunnen gebeuren. Als hij zou willen, zou hij letterlijk morgen een plaat met akoestische ballads uit kunnen brengen.”

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer