Ook andere sterren willen klacht indienen na rechtszaak Scarlett Johansson

Dieter Blarinckx-02 augustus 2021 om 06:39

Vorige week kwam de advocaat van Scarlett Johansson naar buiten met het nieuws dat ze Disney zouden aanklagen wegens contractbreuk. Dit omdat haar nieuwste film 'Black Widow' tegelijk in de bioscoop als Disney+ te zien is. Daardoor mist ze een groot deel van haar inkomen, dat gebaseerd is op de bioscoopcijfers. Nu zouden volgens entertainmentadvocaat Matthew Belloni ook nog verschillende andere sterren dreigen met een rechtszaak.

Belloni denkt bijvoorbeeld aan Emma Stone, die de hoofdrol wist te strikken in ‘Cruella’, of zelfs Emily Blunt uit ‘Jungle Cruise’. Allebei films die tegelijk in de bioscoop en op Disney+ te zijn zijn, wat volgens het originele contract helemaal niet klopt.

Disney reageerde al op de commotie rond Johansson en noemde de actie “triest en verontrustend, een ongevoelige minachting voor de gruwelijke en langdurige wereldwijde effecten van de COVID-19-pandemie”.

Dat krijgt nog wel een staartje…

Zien: nieuwe beelden van tweede seizoen ‘Bridgerton’

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 10:23

Vanaf 25 maart kan je via Netflix genieten van het langverwachte tweede seizoen van de successerie ‘Bridgerton’. En hoewel er nog geen échte trailer verschenen is, heeft Netflix wél al enkele nieuwe beelden gedropt via sociale media!

“My oh my... Kan iemand aan Lady Whistledown vragen of we meer voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 mogen? Pretty please?” klinkt het bij de post van Netflix Nederland & België.

Het tweede seizoen zal vanaf 25 maart te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe beelden hier:

Vervolg op ‘Chicken Run' in de maak

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:47

Netflix heeft eind deze week aangekondigd dat ze samen met productiehuis Aardman werken aan een vervolg op de meest succesvolle stop-motion-film aller tijden, ‘Chicken Run’. De eerste film is na 22 jaar nog steeds een énorm succes en is zelfs uitgegroeid tot een ware stop-motion-klassieker. Vanaf 2023 zal de film al te streamen zijn via Netflix. En méér zelfs: ook de cast werd al bekendgemaakt!

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’ zal de gekende personages bevatten, maar praktisch de hele stemmencast werd vervangen. Mel Gibson, die in het origineel de rol van haantje Rocky vertolkte, zal bijvoorbeeld vervangen worden door de jongere acteur Zachary Levi (bekend van ‘Shazam!’). Julia Sawalha, die hoofdrolpersonage Ginger speelde, moet onderdoen voor de jongere actrice Thandie Newton. Dat maakte Het Laatste Nieuws bekend.

‘Chicken Run: Dawn of the Nugget’, vanaf 2023 te streamen via Netflix!

Ontdek meer