Hoe Daniel Radcliffe zo normaal is gebleven

Karen Luiken-02 augustus 2021 om 04:51

Daniel Radcliffe was pas elf jaar oud toen hij in de eerste ‘Harry Potter’-film speelde. Daarna volgden er nog vele andere en werd hij wereldberoemd. Toch is hij ondanks alles hartstikke normaal gebleven. En dat is iets wat veel mensen maar moeilijk kunnen geloven. Dat vertelt de acteur in een gesprek met The Mirror.

Veel sterren die op jonge leeftijd beroemd worden, krijgen later te maken met problemen, verslavingen of arrogantie. Maar dat geldt niet voor Daniel Radcliffe. “Ik was me er al vroeg van bewust dat mensen lage verwachtingen hadden van hoe ik ben”, aldus de acteur. “Dat is fijn, want dan is het makkelijker om ze te overtreffen.”

De ‘Harry Potter’-ster vertelt dat hem regelmatig gevraagd wordt hoe het komt dat hij zo normaal is gebleven. Zijn geheim? Dat heeft hij niet. “Ik heb ouders die me steunen, maar die me na iedere film ook vroegen of ik het nog steeds leuk vond om te doen. Ik wist dat ik dit echt wilde.”

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ontdek meer