'Mr. Big' ontslagen na beschuldigingen seksueel misbruik

Karen Luiken-21 december 2021 om 07:14

Chris Noth is zijn baan kwijt. De acteur, vooral bekend van zijn rol als Mr. Big in ‘Sex and the City’, is ontslagen bij de serie ‘The Equalizer’ nadat drie vrouwen hem hebben beschuldigd van seksueel misbruik.

De eerste twee beschuldigingen werden gedaan in een gesprek met The Hollywood Reporter. Twee vrouwen beweren in het verleden door Chris te zijn verkracht. Het eerste incident vond in 2004 plaats, het tweede in 2015. Kort na die onthulling meldde er zich nog een derde vermeend slachtoffer. Zij vertelde aan The Daily Beast dat ze in 2010 door de acteur werd gedwongen tot seks, maar net op tijd kon ontsnappen.

Hoewel de SATC-ster het seksuele misbruik ontkent en zegt dat de ontmoetingen met wederzijdse toestemming plaatsvonden, heeft het team achter ‘The Equalizer’ toch besloten hem te ontslaan. Het is de zoveelste tegenvaller voor Chris. Zijn managementbureau heeft hem namelijk ook laten vallen, de drank van zijn tequilamerk wordt niet goed verkocht en bovendien heeft een fietsmerk de reclame verwijderd waarin de acteur te zien was.

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Ontdek meer