'Mr. Big' ontslagen na beschuldigingen seksueel misbruik

Karen Luiken-21 december 2021 om 07:14

Chris Noth is zijn baan kwijt. De acteur, vooral bekend van zijn rol als Mr. Big in ‘Sex and the City’, is ontslagen bij de serie ‘The Equalizer’ nadat drie vrouwen hem hebben beschuldigd van seksueel misbruik.

De eerste twee beschuldigingen werden gedaan in een gesprek met The Hollywood Reporter. Twee vrouwen beweren in het verleden door Chris te zijn verkracht. Het eerste incident vond in 2004 plaats, het tweede in 2015. Kort na die onthulling meldde er zich nog een derde vermeend slachtoffer. Zij vertelde aan The Daily Beast dat ze in 2010 door de acteur werd gedwongen tot seks, maar net op tijd kon ontsnappen.

Hoewel de SATC-ster het seksuele misbruik ontkent en zegt dat de ontmoetingen met wederzijdse toestemming plaatsvonden, heeft het team achter ‘The Equalizer’ toch besloten hem te ontslaan. Het is de zoveelste tegenvaller voor Chris. Zijn managementbureau heeft hem namelijk ook laten vallen, de drank van zijn tequilamerk wordt niet goed verkocht en bovendien heeft een fietsmerk de reclame verwijderd waarin de acteur te zien was.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer