Nieuw seizoen 'Emily in Paris' vanaf morgen op Netflix

Karen Luiken-21 december 2021 om 07:07

De tijd is eindelijk aangebroken. Vanaf morgen is het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix te zien en kunnen we weer ongegeneerd genieten van de liefdesperikelen van Emily, de prachtige stad die zich Parijs mag noemen en alle problemen die daar ontstaan.

In het tweede seizoen krijgen we te zien hoe de romance tussen Emily en Gabriel verder verloopt. We zien de reactie van Camille op het prille liefdesgeluk én we zien hoe de haat-liefdesverhouding tussen Emily en haar baas zich ontvouwt.

Over de verhaallijn is nog niet veel bekend, maar volgens Camille Razat, die in de serie het gelijknamige personage Camille speelt, wordt het ‘een achtbaan’. “Het is veel gecompliceerder”, zei de actrice in een eerder gesprek met People. “Er zijn veel meer emotionele scènes. Mijn karakter wordt belangrijker. Ik denk dat het tweede seizoen beter wordt dan het eerste.”

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer