Nieuw seizoen 'Emily in Paris' vanaf morgen op Netflix

Karen Luiken-21 december 2021 om 07:07

De tijd is eindelijk aangebroken. Vanaf morgen is het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix te zien en kunnen we weer ongegeneerd genieten van de liefdesperikelen van Emily, de prachtige stad die zich Parijs mag noemen en alle problemen die daar ontstaan.

In het tweede seizoen krijgen we te zien hoe de romance tussen Emily en Gabriel verder verloopt. We zien de reactie van Camille op het prille liefdesgeluk én we zien hoe de haat-liefdesverhouding tussen Emily en haar baas zich ontvouwt.

Over de verhaallijn is nog niet veel bekend, maar volgens Camille Razat, die in de serie het gelijknamige personage Camille speelt, wordt het ‘een achtbaan’. “Het is veel gecompliceerder”, zei de actrice in een eerder gesprek met People. “Er zijn veel meer emotionele scènes. Mijn karakter wordt belangrijker. Ik denk dat het tweede seizoen beter wordt dan het eerste.”

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Nieuwe HBO-serie 'The Gilded Age' nu op Streamz

Dieter Blarinckx-25 januari 2022 om 07:11

Wie fan is van de glitter & glamour van ‘Downton Abbey’ moet zeker de nieuwe HBO-serie ’The Gilded Age’ eens een kans geven.

De langverwachte nieuwe reeks van schrijver en producent Julian Fellowes, de producer ook van ‘Downton Abbey’, staat vanaf vandaag op Streamz!

‘The Gilded Age’ volgt Cynthia Nixon (vooral bekend als Miranda uit ‘Sex and the City’ in de rol van de ongehuwde Ada Brook en Christine Baranski als weduwe Agnes van Rhijn. Beiden zijn zussen en leden van de New Yorkse aristocratie. Ze nemen hun arme nichtje Marian in huis, die net op tijd arriveert om de bijzonder rijke nieuwe buren te leren kennen.

Stream ‘The Gilded Age’ nu via Streamz!

Ontdek meer