Dit is wanneer 'Mocro Maffia terugkeert met nieuw seizoen

Karen Luiken-20 december 2021 om 16:50

Januari is een maand om naar uit te kijken. Niet alleen omdat we 2021 dan eindelijk achter ons kunnen laten, vooral omdat de maand hét startsein betekent voor een nieuw seizoen van ‘Mocro Maffia’.

Fans wachten al een lange tijd op het vierde seizoen van de populaire serie. Dat doen ze eigenlijk al sinds vorig jaar, toen het derde seizoen op Videoland verscheen en we met veel vraagtekens achterbleven. Want hoe zal het verdergaan met de drugsoorlog tussen De Paus, Tatta, Potlood en hun ‘bendeleden’?

We zien het vanaf 28 januari. Dan verschijnt ‘Mocro Maffia 4’ namelijk op Videoland. Hoewel niet iedereen van de originele cast het derde seizoen overleefd heeft, zullen we veel bekende gezichten terug gaan zien.

Maar er is ook ruimte voor nieuw talent. Dat blijkt uit de onlangs gelanceerde kortfilm ‘Meltem’, waarin een nieuw personage wordt geïntroduceerd dat geld probeert te verdienen met creditcardfraude. Natuurlijk niet zonder problemen...

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer