Dit is het populairste kerstliedje ooit

Karen Luiken-20 december 2021 om 16:48

Van alle kersthits die deze muzikale wereld rijk is, kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Dat is – in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken – niet ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey maar ‘Last Christmas’ van Wham!

De Nederlandse radiozender Sky Radio heeft speciaal voor de feestdagen een top 50 van beste kersthits aller tijden gemaakt. Het uit 1984 afkomstige nummer ‘Last Christmas’ is op de eerste plek geëindigd, gevolgd door ‘All I Want For Christmas’ en ‘Driving Home for Christmas’.

Het liedje ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ van Michael Bubble staat op nummer vier. Tot nu toe allemaal echte klassiekers dus, maar daar komt met de vijfde plek in de lijst verandering in. Die is namelijk voor Ed Sheeran & Elton John, die slechts enkele weken geleden hun gloednieuwe nummer ‘Merry Christmas’ uitbrachten.


(Photo by Rodion Kutsaev on Unsplash)

Zien: Adele in tranen tijdens eerste grote concert in Londen

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 08:10

Eerder deze week stond Adele voor het eerst in vijf jaar terug op een groot podium in haar hometown Londen. En dat bracht de tranen letterlijk in haar ogen.

Vrijdagavond trad Adele op in Hyde Park voor zo’n 65.000 mensen. Het was de eerste keer in vijf jaar dat ze terug op een groot podium voor zo’n groot publiek zong. En dat ging natuurlijk gepaard met wat gevoelens en traantjes.

Bij haar openingsnummer ‘Hello’ kreeg ze het even moeilijk en zei ze in tranen: "Ik ben zo blij om hier te zijn!”.

Bekijk enkele beelden hieronder:

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer