Dit is het populairste kerstliedje ooit

Karen Luiken-20 december 2021 om 16:48

Van alle kersthits die deze muzikale wereld rijk is, kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Dat is – in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken – niet ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey maar ‘Last Christmas’ van Wham!

De Nederlandse radiozender Sky Radio heeft speciaal voor de feestdagen een top 50 van beste kersthits aller tijden gemaakt. Het uit 1984 afkomstige nummer ‘Last Christmas’ is op de eerste plek geëindigd, gevolgd door ‘All I Want For Christmas’ en ‘Driving Home for Christmas’.

Het liedje ‘It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ van Michael Bubble staat op nummer vier. Tot nu toe allemaal echte klassiekers dus, maar daar komt met de vijfde plek in de lijst verandering in. Die is namelijk voor Ed Sheeran & Elton John, die slechts enkele weken geleden hun gloednieuwe nummer ‘Merry Christmas’ uitbrachten.


(Photo by Rodion Kutsaev on Unsplash)

KJ Apa komt met nieuwe single

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 07:11

'Riverdale'-acteur KJ Apa heeft via zijn instagram bekendgemaakt dat hij vrijdag 28 januari een nieuwe single dropt. Dat doet hij niet alleen, maar wel met 'Riverdale'-collega Hart Denton. De twee vormen samen het duo Motherlover.

De twee leerden elkaar kennen op de set van 'Riverdale' en de muzikale vibes sloegen meteen over. Van KJ Apa wisten we natuurlijk al dat hij kon zingen (en gitaarspelen), maar dat doet hij dus voortaan ook samen met Denton.

Motherlove lanceert op vrijdag 28 januari hun nieuwste single 'Mother'. Het wordt de debuutsingle van de nieuwe band.

Maksim stelt release debuutplaat uit

Karen Luiken-17 januari 2022 om 17:33

De Vlaamse acteur Maksim Stojanac, vooral bekend van #LikeMe, heeft besloten de release van zijn debuutplaat uit te stellen. Dat laat hij weten via Instagram.

Een paar maanden geleden bracht Maksim zijn eerste solosingle ‘Vechten Voor Je’ uit. Het was de bedoeling dat hij op 28 januari een compleet album zou lanceren, maar dat plan is nu van de baan.

“Na lang nadenken heb ik besloten om de release van mijn album te verplaatsen naar 6 mei”, aldus het muzikale talent. “Het gaat over mijn debuutalbum en ik wil dit kunnen uitbrengen met alles erop en eraan: signeersessies, meets & greets, enzovoort.”

De zanger schrijft dat de coronamaatregelen helaas roet in het eten gooien. “Het is nog onduidelijk of de AB show kan doorgaan op 12 februari, meer nieuws hierover snel. Alleen maar liefde”, sluit Maksim af.

Ontdek meer