Leonardo springt in bevroren meer om honden te redden

Dieter Blarinckx-20 december 2021 om 10:17

De Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio heeft in een interview met Entertainment Weekly onthuld dat hij tijdens de opnames van ‘Don’t Look Up’ in een bevroren meer sprong om zijn twee schattige huskies te redden.

“Wel, eigenlijk vielen de twee honden, huskies, tijdens de opnames in een bevroren meer. En ik ben ze achterna gesprongen. Ik woon in Californië, ik wist helemaal niet wat ik moest doen in een bevroren meer. Plots zaten we alle drie in het water en toen begonnen de honden elkaar te likken.”

Leo kon de honden op tijd redden uit het ijskoude water, waarna hij zelf even ging opwarmen in zijn auto.

Wat een heldendaad Leo!

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer