Armenië wint Junior Eurosong!

Dieter Blarinckx-20 december 2021 om 09:23

Armenië heeft dankzij zangeres Maléna Fox de overwinning gehaald in het Junior Eurovisiesongfestival. Dat jaarlijkse muziekfestival vond afgelopen weekend plaats in Parijs, waar de 13-jarige Maléna de overwinning behaalde. Haar liedje ‘Qami Qami’ viel met zijn Engelse en Armeense tekst het meest in de smaak bij de jury en het publiek dat via tv keek.

Ons land doet al niet meer mee sinds 2013. Toen besloot VRT niet meer mee te doen aangezien de populariteit van het programma in ons land serieus was gedaald.

Proficiat Armenië!

Zien: Adele in tranen tijdens eerste grote concert in Londen

Dieter Blarinckx-03 juli 2022 om 08:10

Eerder deze week stond Adele voor het eerst in vijf jaar terug op een groot podium in haar hometown Londen. En dat bracht de tranen letterlijk in haar ogen.

Vrijdagavond trad Adele op in Hyde Park voor zo’n 65.000 mensen. Het was de eerste keer in vijf jaar dat ze terug op een groot podium voor zo’n groot publiek zong. En dat ging natuurlijk gepaard met wat gevoelens en traantjes.

Bij haar openingsnummer ‘Hello’ kreeg ze het even moeilijk en zei ze in tranen: "Ik ben zo blij om hier te zijn!”.

Bekijk enkele beelden hieronder:

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer