Adele en Ed Sheeran grootste kanshebbers BRIT Awards

Karen Luiken-20 december 2021 om 07:28

Adele en Ed Sheeran maken samen met Dave en Little Simz de meeste kans op een BRIT Award. De artiesten hebben per persoon vier nominaties op hun naam staan.

Er zijn dit jaar verschillende genderneutrale categorieën opgesteld. In vier daarvan nemen Adele en Ed Sheeran het tegen elkaar op. Zij zijn genomineerd voor album van het jaar, artiest van het jaar, beste pop/R&B en liedje van het jaar.

Vorige maand werd duidelijk dat de gendercategorieën die mannelijk en vrouwelijk talent van elkaar scheiden, dit jaar geschrapt worden bij de uitreiking van de BRIT Awards. De vrees ontstond toen dat vrouwelijke sterren weinig nominaties zouden krijgen, maar niets blijkt volgens de BBC minder waar. Integendeel juist: er zijn in het afgelopen decennium nog nooit zoveel vrouwelijk tegelijk genomineerd. Naast Adele zijn ook Dua Lipa en Olivia Rodrigo genomineerd voor meerdere prijzen.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer