Zoveel kan Harry Styles krijgen voor optreden op privéfeestje

Karen Luiken-20 december 2021 om 07:22

Harry Styles kan binnen een zeer korte tijd héél veel geld verdienen. De zanger heeft volgens The Sun een bedrag van 1 miljoen pond aangeboden gekregen om te zingen tijdens een privéfeestje op oudejaarsavond.

Het gaat om een evenement in een luxe hotel op Miami Beach. Harry zou al in de buurt zijn omdat hij een dag voor oudjaar op festival Beach Bash in Miami zou optreden. Hoewel hij dus niet ver zou hoeven reizen, slaat hij het aanbod mogelijk toch af.

“Harry kon zijn geluk niet op toen hij 1 miljoen pond aangeboden kreeg om een paar liedjes te zingen. Hij zou in weelderige luxe op Miami Beach kunnen verblijven. Wat is daar niet leuk aan”, zegt een bron. Maar een andere insider laat dan weer weten dat Harry geen plannen heeft om bij het feestje aanwezig te zijn. Hij zou liever naar Los Angeles vliegen om bij zijn 37-jarige vriendin Olivia Wilde te zijn.

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer