Zoveel kan Harry Styles krijgen voor optreden op privéfeestje

Karen Luiken-20 december 2021 om 07:22

Harry Styles kan binnen een zeer korte tijd héél veel geld verdienen. De zanger heeft volgens The Sun een bedrag van 1 miljoen pond aangeboden gekregen om te zingen tijdens een privéfeestje op oudejaarsavond.

Het gaat om een evenement in een luxe hotel op Miami Beach. Harry zou al in de buurt zijn omdat hij een dag voor oudjaar op festival Beach Bash in Miami zou optreden. Hoewel hij dus niet ver zou hoeven reizen, slaat hij het aanbod mogelijk toch af.

“Harry kon zijn geluk niet op toen hij 1 miljoen pond aangeboden kreeg om een paar liedjes te zingen. Hij zou in weelderige luxe op Miami Beach kunnen verblijven. Wat is daar niet leuk aan”, zegt een bron. Maar een andere insider laat dan weer weten dat Harry geen plannen heeft om bij het feestje aanwezig te zijn. Hij zou liever naar Los Angeles vliegen om bij zijn 37-jarige vriendin Olivia Wilde te zijn.

‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Ontdek meer