Zo nep is 'Selling Sunset' eigenlijk

Karen Luiken-18 december 2021 om 09:01

Waarom realitytelevisie nou eigenlijk realitytelevisie heet, is ons een groot raadsel. Shows als ‘Selling Sunset’ die onder die noemer vallen, zijn namelijk helemaal niet zo echt als ze lijken. Dat wisten we natuurlijk al, maar wordt door Maya Vander nog maar eens bevestigd in een gesprek met The Domenick Nati Show.

‘Selling Sunset’ zit vol met drama, ruzies en vrouwendingen. Een deel daarvan hebben we te danken aan de kunsten van de makers. Want als we Maya mogen geloven, zijn zij er ontzettend goed in om de boel te verdraaien. “Ik heb dingen opgemerkt die ik niet heb gezegd”, aldus Maya. “Op de een of andere manier kunnen ze van woorden een zin maken waarvan het lijkt dat ik die heb gezegd.”

Toch lijkt de realityster daar bepaald niet mee te zitten. Het hoort er volgens haar nou eenmaal bij. “Het maakt deel uit van een realityshow. Je bent overgeleverd aan de producers en de montage. Het is wat het is.”

Spotify lanceert karaoke-functie

Karen Luiken-28 juni 2022 om 15:22- Foto:

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Spotify is bezig met het uitrollen van een geheel nieuwe karaokemodus. Oftewel: keihard meezingen met jouw favoriete klassiekers wordt vanaf nu mogelijk!

De functie kan geactiveerd worden terwijl je naar een nummer op een mobiel apparaat luistert. Doe je dat? Dan krijg je de songtekst van de track te zien en kun je via een ingebouwde microfoon meezingen. Spotify beoordeelt vervolgens je zangkwaliteiten met een score.

De karaoke-functie is alleen beschikbaar als je de meest recente versie van Spotify hebt gedownload. Done deal? Selecteer dan een liedje naar keuze en ga naar de lyrics-optie onderaan je scherm. Zodra de songtekst van het nummer wordt weergeven, kun je op de ‘sing’-knop drukken in de rechterbovenhoek van het scherm.

Het goede nieuws is dat je geen premium Spotify-abonnee hoeft te zijn om de meezingfunctie te kunnen gebruiken. Het slechte nieuws is dat de nieuwe update nog niet bij alle gebruikers zichtbaar is. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer