Opnames 'The Crown' liggen stil door coronabesmettingen

Karen Luiken-18 december 2021 om 08:46

Zeker acht crewleden van ‘The Crown’ zijn besmet geraakt met het coronavirus. Reden genoeg om de opnames van het nieuwe seizoen tijdelijk stil te leggen. Afgelopen woensdag is er een pauze ingelast, meldt Daily Mail.

Netflix ziet het als een vervroegde kerstvakantie. In een verklaring laat de streamingsdienst het volgende weten: “De cast van ‘The Crown’ is een dag eerder klaar met filmen na een paar positieve gevallen binnen het team. De veiligheid van anderen kan niet worden gegarandeerd en daarom mag iedereen vanaf nu gaan genieten van een feestelijke pauze met hun dierbaren.”

Het gaat om het vijfde seizoen dat momenteel in productie is. Actrice Imelda Staunton kruipt daarvoor in de huid van de queen. Andere nieuwe gezichten die we gaan zien zijn Dominic West als prins Charles, Lesley Manville als prinses Margaret en Jonathan Pryce als prins Philip.

De vijfde reeks moet in het najaar van 2022 op Netflix verschijnen. Daarna zal nog een zesde seizoen volgen.

To do: Studio 100 lanceert belevingsexpo in Oostende!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:47

Van 8 juli tot en met 4 september kan je je in het Kursaal van Oostende helemaal onderdompelen in de wereld van Studio 100. Niet alleen met de bootcamp van K3, maar ook met de exclusieve Studio 100 belevingsexpo!

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij het binnenkomen een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Tickets zijn nu te koop via deze website! Een ticket voor de expo kost 16 euro, maar je kan ook een combi kopen (mét toegang tot de K3 bootcamp) voor 26 euro!

Shanghai Disneyland mag terug open!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:59

Hoewel de coronapandemie bij ons zo goed als verleden tijd lijkt, is dat in andere delen van de wereld nog niet het geval. Maar beetje bij beetje leert de hele wereld nu leven met het virus en kan het gewone leven zich hernemen. En nu mag ook Shanghai Disneyland terug open!

Vanaf 30 juni mag het populaire Disneypark in Shanghai weer de poorten openen voor gasten, na een sluiting van drie maanden. China gaat hun coronamaatregelen immers wat inperken. Shanghai Disneyland zal openen met een beperkte dagelijkse capaciteit en verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocollen in overeenstemming met de Chinese overheid.

Het grootste internationale park van Disney sloot opnieuw op 21 maart toen Shanghai te kampen had met een sterke stijging van het aantal Covid-besmettingen.

Maar nu gaan ze dus wat versoepelen en mogen ook attractieparken terug open!

Ontdek meer