Opnames 'The Crown' liggen stil door coronabesmettingen

Karen Luiken-18 december 2021 om 08:46

Zeker acht crewleden van ‘The Crown’ zijn besmet geraakt met het coronavirus. Reden genoeg om de opnames van het nieuwe seizoen tijdelijk stil te leggen. Afgelopen woensdag is er een pauze ingelast, meldt Daily Mail.

Netflix ziet het als een vervroegde kerstvakantie. In een verklaring laat de streamingsdienst het volgende weten: “De cast van ‘The Crown’ is een dag eerder klaar met filmen na een paar positieve gevallen binnen het team. De veiligheid van anderen kan niet worden gegarandeerd en daarom mag iedereen vanaf nu gaan genieten van een feestelijke pauze met hun dierbaren.”

Het gaat om het vijfde seizoen dat momenteel in productie is. Actrice Imelda Staunton kruipt daarvoor in de huid van de queen. Andere nieuwe gezichten die we gaan zien zijn Dominic West als prins Charles, Lesley Manville als prinses Margaret en Jonathan Pryce als prins Philip.

De vijfde reeks moet in het najaar van 2022 op Netflix verschijnen. Daarna zal nog een zesde seizoen volgen.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer