Verschrikkelijk nieuws voor 'Geordie Shore'-ster Chloe

Karen Luiken-17 december 2021 om 18:22

Chloe Ferry gaat door een verschrikkelijke tijd. De ‘Geordie Shore’-ster laat via Instagram weten dat haar vader is overleden aan de gevolgen van kanker.

“Ik heb geworsteld om dit te schrijven en kan het eigenlijk nog steeds niet accepteren”, zo begint Chloe haar hartverscheurende bericht. “Ik ben een heel open persoon en normaal gesproken deel ik graag alle details van mijn leven, maar dit is een tijd waarin ik echt wat privacy nodig heb. Helaas is mijn vader overleden aan de gevolgen van kanker.”

Chloe heeft besloten de komende tijd rust te nemen van social media. Ook werkverplichtingen zet ze op een zijspoor. “We proberen er als een familie mee om te gaan en er vrede mee te hebben. Ik zou het erg op prijs stellen als ik de tijd zou krijgen om er op mijn eigen manier mee om te gaan.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer