Tom Holland last acteerpauze in

Karen Luiken-18 december 2021 om 06:00

Tom Holland is momenteel te zien in de nieuwe ‘Spider-Man: No Way Home’ en zal binnenkort ook belangrijke rollen spelen in de films ‘Uncharted’ en ‘Fred Astaire’. Maar als die laatste twee projecten zijn afgerond, wil de acteur een pauze inlassen. Dat vertelt hij in een gesprek met People.

De Britse ster zegt zich wat meer op zijn persoonlijke leven te willen richten. “Ik heb de focus de afgelopen zes jaar op mijn carrière gelegd”, aldus Tom. “Ik wil een pauze nemen en me concentreren op het stichten van een gezin en uitzoeken wat ik buiten deze wereld wil doen.”

De acteur, die een koppeltje vormt met Zendaya, kijkt enorm uit naar het moment dat hij zijn toekomstige mini-me in zijn armen kan sluiten. “Ik hou van kinderen. Ik kan niet wachten om vader te worden. Als ik op een bruiloft of feest ben, zit ik altijd aan de kindertafel.”

Stalker van Taylor Swift opgepakt

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:23

Een man is vrijdag opgepakt voor het stalken van Taylor Swift. De 35-jarige Joshua Christian zou meerdere keren huizen van de zangeres hebben bezocht.

In maart is de man naar verluidt Taylors huis in New York binnengedrongen en ook in juni deed hij daar weer een poging. “Je bent dood”, zou hij tijdens zijn laatste bezoekje door de intercom hebben gezegd. “Je houdt haar gevangen en ik moet haar redden.”

Afgelopen vrijdag werd de verdachte opgepakt, een dag later moest hij voor de rechter verschijnen. “De beklaagde is niet alleen herhaaldelijk in het huis van Swift in New York verschenen, maar is ook naar haar huis in Tennessee gereisd”, betoogde een officier toen.

De man heeft een bevel gekregen om uit de buurt van de zangeres te blijven.

Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Ontdek meer