In dit zwembad zijn honden ook welkom

Karen Luiken-17 december 2021 om 09:21

Hou jij net als je hond ontzettend veel van zwemmen? Liggen jullie het liefst de hele dag in het water en vinden jullie het heerlijk om met elkaar te spelen? Dan is Luik binnenkort jullie place to be. Daar opent binnenkort een zwembad waar honden ook welkom zijn.

Het zwembad krijgt de naam Aqua-Dog en dient zowel als revalidatiecentrum als een plek om plezier te hebben. Zo is er een groot binnenzwembad waar honden zich samen met hun baasjes kunnen uitleven. Volgens Flair zijn er zelfs hydrojets om zalig in te ontspannen en worden er speciale lesjes zoals aquagym gegeven.

Aqua-Dog opent naar verwachting in januari de deuren. We kunnen niet wachten!

(Photo by Murilo Viviani on Unsplash)

Mr. Happy Face is nu lelijkste hond ter wereld!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 09:04- Foto:

AFP

Afgelopen weekend werd naar jaarlijkse gewoonte de lelijkste hond ter wereld verkozen. De winnaar van dit jaar is niemand minder dan de Chinese naakthond Mr. Happy Face!

Met zijn witte dot haar en een tong die de hele tijd uit zijn bek hangt, werd de 17-jarige naakthond tot “lelijkste hond ter wereld” gekroond in Californië. Mr. Happy Face werd vroeger verwaarloosd en mishandeld, tot zijn nieuwe baasje hem in de coronapandemie adopteerde:

“Ik had tijdens de pandemie de wens om een baby te krijgen. Aangezien zwanger worden een mirakel van God geweest zou zijn, koos ik ervoor om een hond te adopteren", vertelde ze tijdens de wedstrijd.

"Ik zag een dier dat inderdaad oud was, nood had aan een tweede kans en het verdiende om geliefd te zijn. Ik was op slag verliefd!”.

Bekijk de hartverwarmende beelden van de lelijkste hond ter wereld hieronder:

Oma van 17 kinderen is opnieuw zwanger van 24-jarige echtgenoot

Sofie Verbeeck-17 juni 2022 om 12:00

Cheryl, een grootmoeder van 17 kinderen, is 61 jaar oud maar haar kinderwens is er nog steeds. De vrouw maakte op TikTok bekend dat ze samen met haar 24-jarige echtgenoot nog een kindje verwacht.

Het is niet de eerste keer dat Cheryl in de aandacht komt op sociale media. In 2021 trouwde ze met Quran McCain die maar liefst 37 jaar jonger is. Het huwelijk kon je volgen via een live stream. Het koppel wil nu de volgende stap zetten en hun gezin uitbreiden met een baby.

Ontdek meer