Sterrencast schittert in trailer 'The Lost City'

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:43

Wat krijg je als je Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum en Daniel Radcliffe samen op een set zet? Een dijk van een film. De vier Hollywood-sterren zijn over een paar maanden samen te zien in ‘The Lost City’ en we kunnen nu al niet wachten.

Het verhaal gaat over schrijfster Loretta die het boek ‘The Lost City’ heeft geschreven. Daarin gaat een vrouw samen met een fictief personage op zoek naar een fictieve schat. Maar al die fictie wordt plots werkelijkheid als Loretta wordt ontvoerd door een miljardair die in real life op zoek wil gaan naar de schat waar Loretta over schreef. Wat volgt is een spannende tocht door de jungle, waarbij de schrijfster hulp krijgt van de knappe Alan. En dat neemt de nodige problemen (en hilarische momenten) met zich mee.

‘The Lost City’ is vanaf maart 2022 te zien op het witte doek. De trailer check je hieronder.

'Luca' is meest gestreamde film van vorig jaar

Karen Luiken-25 januari 2022 om 07:24

Van alle films die vorig jaar zijn verschenen, is ‘Luca’ de meest gestreamde. De animatieprent verzamelde volgens Deadline bijna 11 miljard kijkminuten in de Verenigde Staten.

De Pixar-titel zou afgelopen zomer eigenlijk in de bioscoop worden uitgebracht, maar vanwege alle coronamaatregelen verscheen de film over zeemonster Luca rechtstreeks op Disney+. Dat bleek een succes: ‘Luca’ mag zich met recht de meest gestreamde film van 2021 noemen.

Ook andere films die op Disney+ verschenen doen het goed in de lijst van Deadline. ‘Raya and the Last Dragon’ staat samen met ‘Moana’ en ‘Frozen II’ op de tweede, derde en vierde plaats van meest gestreamde films.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Ontdek meer