Sterrencast schittert in trailer 'The Lost City'

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:43

Wat krijg je als je Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum en Daniel Radcliffe samen op een set zet? Een dijk van een film. De vier Hollywood-sterren zijn over een paar maanden samen te zien in ‘The Lost City’ en we kunnen nu al niet wachten.

Het verhaal gaat over schrijfster Loretta die het boek ‘The Lost City’ heeft geschreven. Daarin gaat een vrouw samen met een fictief personage op zoek naar een fictieve schat. Maar al die fictie wordt plots werkelijkheid als Loretta wordt ontvoerd door een miljardair die in real life op zoek wil gaan naar de schat waar Loretta over schreef. Wat volgt is een spannende tocht door de jungle, waarbij de schrijfster hulp krijgt van de knappe Alan. En dat neemt de nodige problemen (en hilarische momenten) met zich mee.

‘The Lost City’ is vanaf maart 2022 te zien op het witte doek. De trailer check je hieronder.

Cameron Diaz gaat terug acteren!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:33

Groot nieuws uit Hollywood want actrice Cameron Diaz komt uit haar pensioen voor een nieuwe acteerjob. Ze zal immers te zien zijn in een nieuwe Netflix-film.

De 49-jarige actrice ging in 2014 met pensioen, maar wil dus nu toch graag terug wat gaan acteren. Dat werd bekendgemaakt via sociale media.

Diaz zal binnenkort naast acteur Jamie Foxx te zien zijn in de gloednieuwe Netflix-film 'Back in Action'. Foxx deelde via Twitter zelfs een telefoongesprek waarin ze het over de terugkeer hebben. En naar eigen zeggen is Diaz "angstig" om na acht jaar terug aan de slag te gaan.

Meer updates volgen ongetwijfeld snel!

Check de tweet hier:

Bloederige trailer 'The Invitation' gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:11

Het belooft een najaar vol horror te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, een nieuwe verfilming van een Stephen King-boek, de angstaanjagende 'Smile', maar ook met de bloederige vampierenfilm 'The Invitation'.

Na de dood van haar moeder doet Evie (Nathalie Emmanuel - bekend van 'Game of Thrones') een DNA-test, waarna ze ontdekt dat ze een neef heeft die ze nooit gekend heeft. Ze wordt door haar nieuwe familie uitgenodigd voor een uitbundige bruiloft op het Engelse platteland. In eerste instantie wordt ze verleid door een sexy aristocraat, maar al snel belandt ze in een nachtmerrie als ze de duistere geheimen van haar familie ontdekt...

'The Invitation' zal deze herfst te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de intrigerende trailer hieronder:

Ontdek meer