Sterrencast schittert in trailer 'The Lost City'

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:43

Wat krijg je als je Sandra Bullock, Brad Pitt, Channing Tatum en Daniel Radcliffe samen op een set zet? Een dijk van een film. De vier Hollywood-sterren zijn over een paar maanden samen te zien in ‘The Lost City’ en we kunnen nu al niet wachten.

Het verhaal gaat over schrijfster Loretta die het boek ‘The Lost City’ heeft geschreven. Daarin gaat een vrouw samen met een fictief personage op zoek naar een fictieve schat. Maar al die fictie wordt plots werkelijkheid als Loretta wordt ontvoerd door een miljardair die in real life op zoek wil gaan naar de schat waar Loretta over schreef. Wat volgt is een spannende tocht door de jungle, waarbij de schrijfster hulp krijgt van de knappe Alan. En dat neemt de nodige problemen (en hilarische momenten) met zich mee.

‘The Lost City’ is vanaf maart 2022 te zien op het witte doek. De trailer check je hieronder.

Deze pareltjes verschijnen in november op Disney+

Karen Luiken-27 oktober 2024 om 08:13

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in juni zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Endurance - 2 november

In een legendarische vertoning van leiderschap en daadkracht heeft Antarctische ontdekkingsreiziger Ernest Shackleton zijn bemanning ruim een jaar in leven weten te houden, ondanks dat hun schip verloren is gegaan onder het pakijs. Honderd jaar later trekt er een groep onderzoekers op uit om het gezonken schip te zoeken. Beide expedities getuigen van de sterke wil en de ongelooflijke overlevingsdrang van de mens.

The Old Man - 6 november

In het tweede seizoen van 'The Old Man' gaan voormalig CIA-agent Dan Chase (Jeff Bridges) en voormalig assistent-directeur Harold Harper (John Lithgow) van de FBI op pad om Emily Chase (Alia Shawkat) terug te vinden nadat ze is ontvoerd. Terwijl de spanning stijgt en geheimen worden onthuld, belandt Emily in een identiteitscrisis met rampzalige gevolgen. Zoe McDonald (Amy Brenneman) dringt op een verrassende manier Chase's wereld binnen.

Tracker (seizoen 2) - 13 november

Justin Hartley keert terug als Colter Shaw, een ervaren survivalist die, gedreven door zijn problemen uit het verleden, zijn instinct gebruikt om vermiste personen op te sporen en hiermee de daarbijhorende beloningen wil innen. Met de steun van advocaat Reenie Green (Fiona Rene), zijn zakenpartner Velma Bruin (Abby McEnany) en technisch expert Bobby Exley (Eric Graise) deinst Colter nergens voor terug om de klus te klaren.

Say Nothing - 14 november

De serie 'Say Nothing' is een aangrijpend verhaal over moord en herinneringen in Noord-Ierland tijdens The Troubles. De serie van negen afleveringen is gebaseerd op het boek van Patrick Radden Keefe en begint met de schokkende verdwijning van Jean McConville, een alleenstaande moeder van tien kinderen die in 1972 uit haar huis werd ontvoerd en nooit meer levend werd teruggezien. 'Say Nothing' vertelt het verhaal van verschillende leden van het Ierse Republikeinse Leger (IRA) en verkent de extremen die sommige mensen willen bereiken in naam van hun overtuigingen, de manier waarop een diep verdeelde samenleving plotseling kan omslaan in een gewapend conflict, de lange schaduw van radicaal geweld voor alle betrokkenen en de emotionele en psychologische kosten van een zwijgcode.

Interior Chinatown - 19 november

'Interior Chinatown' gaat over Willis Wu, een achtergrondpersonage dat vastzit in een politieserie en zijn weg probeert te vinden naar het grote verhaal. Gaandeweg ontdekt hij geheimen over de vreemde wereld waarin hij leeft en over de verborgen geschiedenis van zijn familie.

Out of my Mind - 22 november

Melody Brooks zit in het zesde leerjaar en heeft cerebrale parese. Ze is heel gevat en scherp van geest, maar omdat ze non-verbaal is en in een rolstoel zit, krijgt ze niet dezelfde kansen als haar klasgenoten. Wanneer een jonge leerkracht haar onbenutte potentieel ontdekt en Melody naar een reguliere school gaat, laat Melody zien dat wat ze te zeggen heeft belangrijker is dan hoe ze het zegt.

The Beatles '64 - 29 november

Filmmakers Martin Scorsese en David Tedeschi onthullen de vier Beatles op het moment van hun muzikale doorbraak en onvoorstelbare roem. Deze intieme film toont zeldzame beelden van achter de schermen, vastgelegd door David en Albert Maysles, gerestaureerd in 4K. Nieuw gefilmde en archiefinterviews met de Beatles, samen met fans wier levens werden veranderd, belichten dit unieke culturele moment.

En verder…

  • Gangnam B-side, seizoen 1 – 6 november
  • An Almost Christmas Story – 15 november
  • Monsters At Work, seizoen 2 – 20 november
  • Jim Gaffigan: The Skinny – 22 november
  • Tsunami: The Race Against Time – 25 november

Deze films en series verschijnen in november op Netflix

Karen Luiken-27 oktober 2024 om 08:09

Een nieuwe maand betekent een nieuwe lading films, series en documentaires op Netflix. In november kunnen we weer flink wat titels verwachten. Dit zijn alle highlights op een rijtje.

Series

  • Love is Blind: Argentina – 6 november
  • Outer Banks, seizoen 4 (deel 2) – 7 november
  • Countdown: Paul vs. Tyson – 7 november
  • Mr. Plankton – 8 november
  • Sisters’ Feud – 13 november
  • SPRINT Part 2 – 13 november
  • Cobra Kai, seizoen 6 (deel 2) – 15 november
  • Rhythm + Flow, seizoen 2 – 20 november
  • Die Kaiserin, seizoen 2 – 22 november

Films

  • Meet Me Next Christmas – 6 november
  • Umjolo: The Gone Girl – 8 november
  • GTMAX – 20 november
  • Our Little Secret – 27 november

Comedy specials

  • Anthony Jeselnik: Bones and All – 26 november

Documentaires

  • Buy Now: The Shopping Conspiracy – 20 november
  • 900 Days Without Anabel – 22 november

Kids & family

  • Barbie Mysteries: The Great Horse Chase – 1 november
  • Spellbound – 22 november

Ontdek meer