Nieuwe bioscoopfilm 'Spider-Man' zorgt voor beste openingsdag van dit jaar

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:12

‘Spider-Man: No Way Home’ is pas twee dagen uit in de bioscoop, maar wordt nú al razend goed bezocht. Sterker nog, de film zorgde afgelopen woensdag met bijna 40.000 Belgische bezoekers voor de beste openingsdag van 2021. Dat meldt HLN.

Het is al het tweede record dat de nieuwe ‘Spider-Man’-film binnen een week tijd te pakken weet te krijgen. Vorige week bleek dat ruim 20.000 mensen in de voorverkoop al een ticket kochten. Geen enkele andere film wist dat aantal in het verleden te behalen.

Om aan de grote vraag te voldoen heeft Kinepolis besloten om vanaf 17 december (vandaag dus) opnieuw de laatavondvertoningen in te voeren. “Op die manier krijgt iedereen de kans om de film te kunnen bekijken”, zo klonk het eerder in een persbericht.

Wie van plan is de film op het witte doek te gaan bekijken, kan veel goeds verwachten. ‘Spider-Man: No Way Home’ doet het beter dan de nieuwste films van ‘James Bond’ en ‘Fast & Furious’.

‘Mission: Impossible 7' een jaar uitgesteld naar zomer 2023

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 16:41

Fans van de 'Mission: Impossible'-franchise die vol ongeduld zaten te wachten op deel 7, moeten helaas nog langer wachten. Paramount Pictures heeft immers laten weten dat de film een jaar wordt uitgesteld. Zo staat hij nu gepland voor release in de zomer van 2023.

Normaal zou het zevende deel in de saga dit jaar al te zien zijn, maar daar stak de opflakkering van het coronavirus weer een stokje voor.

“De ‘Mission: Impossible’-films zijn lastig op te nemen door de vele stunts en effecten, het filmteam probeert zo weinig mogelijk green screen te gebruiken”, klinkt het in het statement van Paramount.

Nog even wachten op het nieuwe avontuur van Ethan Hunt dus!

Hebben: The Oodie x Harry Potter

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 20:59

Potterheads, deze is er écht voor jullie! Het gezellige merk The Oodie heeft namelijk een leuke collab met de 'Harry Potter'-franchise gelanceerd. Dat resulteert in vier zeer comfy en unieke Oodies die je als die hard Potterhead gewoon moet hebben!

Een Oodie is dé perfecte mix tussen een hoodie en een gezellig dekentje. Perfect voor op die koudere winterdagen. Draag 'm om te slapen of gewoon om te chillen, met dit kledingstuk maak je het altijd ietwat gezelliger. En om die momenten nog magischer te maken, hebben ze vier Oodies gelanceerd geïnspireerd op de vier afdelingen van Hogwarts (Zweinstein in het Nederlands).

Zo heb je een donkerrode in teken van Griffoendor, een groene voor de Zwadderaars, een blauwe voor Ravenklauw en ten slotte ook een felgele voor de Huffelpuffs onder jullie. Op de Oodies vind je verschillende personages en voorwerpen die verbonden zijn aan jouw afdeling.

Voor één Oodie betaal je zo'n 110 dollar. Meer info kan je hier vinden.

1
2
3

Ontdek meer