Nieuwe bioscoopfilm 'Spider-Man' zorgt voor beste openingsdag van dit jaar

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:12

‘Spider-Man: No Way Home’ is pas twee dagen uit in de bioscoop, maar wordt nú al razend goed bezocht. Sterker nog, de film zorgde afgelopen woensdag met bijna 40.000 Belgische bezoekers voor de beste openingsdag van 2021. Dat meldt HLN.

Het is al het tweede record dat de nieuwe ‘Spider-Man’-film binnen een week tijd te pakken weet te krijgen. Vorige week bleek dat ruim 20.000 mensen in de voorverkoop al een ticket kochten. Geen enkele andere film wist dat aantal in het verleden te behalen.

Om aan de grote vraag te voldoen heeft Kinepolis besloten om vanaf 17 december (vandaag dus) opnieuw de laatavondvertoningen in te voeren. “Op die manier krijgt iedereen de kans om de film te kunnen bekijken”, zo klonk het eerder in een persbericht.

Wie van plan is de film op het witte doek te gaan bekijken, kan veel goeds verwachten. ‘Spider-Man: No Way Home’ doet het beter dan de nieuwste films van ‘James Bond’ en ‘Fast & Furious’.

Emma Roberts gecast in spin-off 'Spider-Man'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:45

Goed nieuws voor de fans van Emma Roberts, want er werd net bekendgemaakt dat ze gecast is in 'Madame Web', een spin-off van de 'Spider-Man'-franchise!

Roberts vervoegt dus Dakota Johnson en Sydney Sweeney als hoofdcast van de opkomende Marvelfilm 'Madame Web'.

In de stripverhalen van Marvel is Madame Web een oudere vrouw met myasthenia gravis, een ziekte waardoor ze levenslang aan een levenshulpapparaat hangt. Dat apparaat heeft de vorm van een spinnenweb.

Voorlopig is nog niet geweten of de film zou focussen op de oudere versie van het personage, of ze met Dakota Johnson als hoofdrolspeelster een meer jongere versie zullen neerzetten.

De film zou eind 2023 in de zalen te zien zijn.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

Ontdek meer