‘Sex and the City’-acteur beschuldigd van verkrachting

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:12

Twee vrouwen hebben ‘Sex and the City’-acteur Chris Noth beschuldigd van seksueel misbruik. Het ene incident zou in 2004 hebben plaatsgevonden, het andere in 2015.

Beide vrouwen deden onder de pseudoniemen Zoe en Lily hun verhaal bij The Hollywood Reporter. Ze kennen elkaar niet. Zoe, nu 40 jaar oud, zegt dat ze 22 jaar was toen de acteur haar in 2004 verkrachtte in een appartement in West Hollywood.

De tweede vrouw werd naar eigen zeggen in 2015 verkracht in het appartement van Chris Noth in New York City. Zij was op dat moment 25 jaar, hij 60.

De acteur zelf, vooral bekend van zijn rol als Mr. Big in ‘Sex and the City’, ontkent de beschuldigingen. “De beschuldigingen die tegen mij zijn geuit door individuen die ik jaren, zelfs decennia geleden heb ontmoet, zijn absoluut onjuist.”

Volgens hem betekent ‘nee’ in zijn ogen altijd ‘nee’. “Dat is een grens die ik niet heb overschreden. De ontmoetingen vonden plaats met wederzijdse goedkeuring.”

'You'-acteur gewond na aanval coyotes

Karen Luiken-26 januari 2022 om 07:33

Een wandeling door het park is voor Travis van Winkle geëindigd in een nachtmerrie. De acteur die je kan kennen uit het derde seizoen van ‘You’ is gewond geraakt toen coyotes zijn hond omcirkelden en hij zijn trouwe viervoeter wilde redden.

Travis en zijn labradoodle Karen liepen door een park toen ze een aantal wilde wezens tegenkwamen. “Twee coyotes kwamen achter haar aan”, vertelt de acteur in een video op Instagram. Een van de beesten kreeg het bijna voor elkaar om de labradoodle te grijpen, maar Travis stak daar gelukkig een stokje voor. Hij liep schreeuwend op de coyotes af en kon zo voorkomen dat ze Karen te pakken kregen. “Maar het was close", zegt hij.

Hoewel het hondje met de schrik vrij kwam, geldt dat helaas niet voor Travis. Hij viel van een heuvel en hield daar een flinke wond op zijn been aan over. “Ik ben blij dat mijn kleine schatje oké is”, schrijft de ‘You’-ster.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Ontdek meer