‘Sex and the City’-acteur beschuldigd van verkrachting

Karen Luiken-17 december 2021 om 08:12

Twee vrouwen hebben ‘Sex and the City’-acteur Chris Noth beschuldigd van seksueel misbruik. Het ene incident zou in 2004 hebben plaatsgevonden, het andere in 2015.

Beide vrouwen deden onder de pseudoniemen Zoe en Lily hun verhaal bij The Hollywood Reporter. Ze kennen elkaar niet. Zoe, nu 40 jaar oud, zegt dat ze 22 jaar was toen de acteur haar in 2004 verkrachtte in een appartement in West Hollywood.

De tweede vrouw werd naar eigen zeggen in 2015 verkracht in het appartement van Chris Noth in New York City. Zij was op dat moment 25 jaar, hij 60.

De acteur zelf, vooral bekend van zijn rol als Mr. Big in ‘Sex and the City’, ontkent de beschuldigingen. “De beschuldigingen die tegen mij zijn geuit door individuen die ik jaren, zelfs decennia geleden heb ontmoet, zijn absoluut onjuist.”

Volgens hem betekent ‘nee’ in zijn ogen altijd ‘nee’. “Dat is een grens die ik niet heb overschreden. De ontmoetingen vonden plaats met wederzijdse goedkeuring.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer